Acasă Magazin Nicole Scherzinger, de la Pussycat Dolls, vedeta Galei Festivalului Cerbul de Aur

Nicole Scherzinger, de la Pussycat Dolls, vedeta Galei Festivalului Cerbul de Aur

-

Seara de Gală a Festivalului Cerbul de Aur 2018 va rămâne una memorabilă pentru fanii festivalului organizat de TVR. Celebra Nicole Scherzinger, lead singer al trupei Pussycat Dolls, urcă pe scena din Piaţa Sfatului pentru un recital incendiar. Cu peste 15 milioane de fani pe reţelele de socializare din întreaga lume, vedeta americană va fi pentru prima dată în faţa publicului din România la Cerbul de Aur şi în direct, în concertul transmis de TVR pe 1 septembrie!
“Stickwitu”, “Don’t Cha” sau “Buttons”, câteva dintre hiturile pe care le-am fredonat şi pe care am dansat cu toţii, sunt cele care au făcut-o celebră pe Nicole alături de Pussycat Dolls.

După ce a urcat în Top 10 Billboard Hot cu hiturile lansate alături de Pussycat Dolls, Nicole a urmat o carieră solo, colaborând cu artişti precum Enrique Iglesias, Eros Ramazzotti, Shaggy, Will Smith, P. Diddy, Snoop Dogg, Timbaland, 50 Cent, will.i.am etc.

La Braşov, Nicole Scherzinger va interpreta hiturile lansate solo și cele pe care le-a cântat alături de Pussycat Dolls.

„Salut! Sunt nerăbdătoare să vin în România și să urc pe scena Cerbului de Aur, pe 1 septembrie! Pregătiți-vă să petreceți alături de mine!”, a declarat Nicole Scherzinger.
Cântăreaţă, compozitoare, dansatoare şi atriţă, Nicole şi-a legat numele şi de o serie de show-uri tv de succes.
Pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018 vor mai susţine recitaluri Andra, Delia, Horia Brenciu, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, Flavius Teodosiu, The Humans, James Blunt, Amy Macdonald, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton.

ȘTIRI VIDEO GdS