16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgram INSPIRE Cinema în perioada 3 - 9 august

Program INSPIRE Cinema în perioada 3 – 9 august

The Meg 3D / MEG: Confruntare în adâncuri Avanpremiera
Regia: Jon Turteltaub
Cu: Ruby Rose, Jason Statham, Robert Taylor, Rainn Wilson, Jessica McNamee
Gen film: Acţiune, Horror, SF, Thriller
Durată: 118 min
Rating: AP12 IMDB: –
Submarinul unei echipe de cercetatori este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Cu puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert în salvări – este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.
Miercuri, Joi 20:40

The Darkest Minds / Minți primejdioase Avanpremiera
Regia: Jennifer Yuh
Cu: Amandla Stenberg, Harris Dickinson, Miya Cech, Skylan Brooks
Gen film: SF, Thriller
Durată: 110 min
Rating: AP12 IMDB: –
După ce o pandemie ucide majoritatea copiilor și adolescenților din America, cei 2% care au supraviețuit dezvoltă diverse superputeri. Supraviețuitorii bolii au rămas cu puteri nefirești care pot fi descrise doar printr-o culoare: verde (super inteligență), albastru (telekineză), galben (control asupra electricității), portocaliu (putere asupra minții) și roșu (controlul focului). Ei sunt considerați prea periculoși pentru societate, și sunt luați de la familiile lor și plasați în lagăre de detenție. Ruby Daly, o adolescentă de 16 ani, cu puteri telekinetice, este trimisă la Thurmond, o tabără pentru copiii ca ea. Acolo ea se simte nefericită și speriată de ceea ce s-a întâmplat cu ceilalți asemenea ei. Ruby reușeste să scape din tabăra oribilă cu ajutorul ligii copiilor, și de acolo viața ei se schimbă pentru totdeauna. Ea se alătură unui grup de adolescenți care încearcă să fugă din calea maleficului guvern.
Miercuri, Joi 21:40

Christopher Robin / Christopher Robin şi Winnie de Pluş
Regia: Marc Forster
Cu: Hayley Atwell, Ewan McGregor, Jim Cummings
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Dramă, Familie, Muzical
Durată: 109 min
Rating: AG IMDB: –
În noul film „Christopher Robin şi Winnie de Pluş” îl regăsim pe Christopher Robin adult, capul unei familii tipice din clasa muncitoare, copleșit de stres și responsabilitate. Însă, exact când are nevoie mai mare, îl reîntâlneşte pe prietenul lui din copilărie, Winnie the Pooh (Winnie de pluș), care îl va ajuta să rezolve o situație complicată la serviciu, dar și să redescopere plăcerile vieţii.
Vineri pana Joi 12:00; 16:45; 19:30

Mission: Impossible. Fallout 3D / Misiune: Imposibilă. Declinul
Regia: Christopher McQuarrie
Cu: Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Simon Pegg, Alec Baldwin, Ving Rhames
Gen film: Acţiune, Aventuri, Thriller
Durată: 152 min
Rating: AP12 IMDB: 8.5
Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie… Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), alături de câțiva aliați familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.
Vineri pana Joi 12:15; 15:10; 18:00; 19:50; 20:20; 21:00

Incredibles 2 3D / Incredibilii 2
Regia: Brad Bird
Cu: Samuel L. Jackson, Sophia Bush, Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Huck Milner, Wu Tang Cling Clang
Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri
Durată: 131 min
Rating: AG IMDB: 8.1
Familia de supereroi iubită de toată lumea se întoarce cu o nouă aventură în „Incredibilii 2”. Numai că, de data aceasta, Helen (vocea lui Holly Hunter) e în centrul acţiunii, lăsându-l acasă pe Bob (vocea lui Craig T. Nelson) pentru a încerca să se descurce împreună cu Violet (vocea lui Sarah Vowell) şi Dash (vocea lui Huck Milner) cu actele de eroism ale vieţii normale, de zi cu zi.
3D dublat: Vineri pana Marti 11:45; 13:30; 14:50; 16:00; Miercuri, Joi 11:45; 13:40; 14:50;
3D subtitrat: Vineri pana Joi 17:40

Adrift / Supravieţuind pe mare
Regia: Baltasar Kormákur
Cu: Shailene Woodley, Sam Claflin
Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă
Durată: 118 min
Rating: AP12 IMDB: 6.7
Cu Shailene Woodley și Sam Claflin în rolurile principale, drama romantică „Supraviețuind pe mare” este inspirată din experiența adevărată trăită de un cuplu aventurier ale cărui întâlniri întâmplătoare îl conduce mai întâi către dragoste, apoi către adentura vieții.
Vineri pana Marti 14:15; 19:10; 21:40
Miercuri, Joi 14:15; 17:00; 19:10

The Equalizer 2
Regia: Antoine Fuqua
Cu: Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo, Sakina Jaffrey
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durată: 120 min
Rating: N15 IMDB: 7.1
Dacă ai o problemă şi n-ai la cine să apelezi, te va ajuta Robert McCall – el este The Equalizer. McCall îi salvează pe cei agresaţi, exploataţi şi oprimaţi, pedepsindu-i pe cei vinovaţi, fără drept de apel. Dar atunci când cei din trecutul întunecat al lui McCall îi atacă pe cei apropiaţi lui, el va avea nevoie de toate abilităţile de care se poate prevala pentru a învinge. De data aceasta el se va afla faţă în faţă cu asasini profesionişti, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge. Denzel Washington reia unul dintre rolurile sale originale, abordând pentru prima dată în cariera sa o serie de filme cu acelaşi erou.
Vineri pana Marti 17:00; 21:20
Miercuri, Joi 14:30; 21:20

Mamma Mia! Here We Go Again / Mamma Mia! O luăm de la capăt
Regia: Ol Parker
Cu: Lily James, Christine Baranski, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård
Gen film: Comedie, Muzical
Durată: 118 min
Rating: AG IMDB: 7.3
La zece ani după ce Mamma Mia! Filmul a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA. Distribuția originală a primul film se întoarce, de asemenea, și lor li se alătură nume noi precum Lily James (Cinderella, Baby Driver).
Vineri pana Marti 14:30; 17:20
Miercuri, Joi 17:20

Skyscraper 3D / Infernul din zgârie-nori
Regia: Rawson Marshall Thurber
Cu: Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbell
Gen film: Acţiune, Crima, Drama
Durată: 111 min
Rating: AP12 IMDB: 6.1
Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții marca Legendary – Infernul din zgârie-nori, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității.
Vineri pana Marti 20:40
Miercuri, Joi 18:20

Hotel Transylvania 3 3D / Hotel Transylvania 3
Regia: Genndy Tartakovsky
Cu: Adam Sandler, Steve Buscemi, Andy Samberg, Selena Gomez, Mel Brooks, Fran Drescher
Gen film: Animatie, Comedie, Fantastic, Familie
Durată: 102 min
Rating: AG IMDB: 6.4
Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii.
Dublat: Vineri pana Joi 11:30; 13:10; 15:30
Subtitrat: Vineri pana Marti 18:30; Miercuri, Joi 16:15

Show Dogs / Operaţiunea Ham-Ham
Regia: Raja Gosnell
Cu: Stanley Tucci, Natasha Lyonne, Alan Cumming, Will Arnett, Gabriel Iglesias
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Crimă, Familie
Durată: 92 min
Rating: AG IMDB: 3.0
Într-o lume în care oamenii și câinii inteligenți coexistă, un câine polițist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire deghizat ca un câine de expoziție, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru. Solitarul Max și partenerul său FBI investighează răpirea unui pui panda de către o rețea secretă de comercianți ilegali de animale. Curând, cei doi primesc o informație despre faptul că rețeaua criminală intenționează să-l vândă la prestigioasa expoziție „Eastminster Dog Show”, și că plănuiesc totodată un atac în cadrul galei. Pentru a lucra sub acoperire și a le dejuca complotul, masculul Max trebuie să îndure o transformare completă: băi de nămol, lecții de balet, ceară braziliană. În mâinile noului său antrenor uman, Frank, Max învață că încrederea în ajutorul altora poate uneori să fie mai satisfacătoare decât să lucreze singur.
Dublat: Vineri pana Joi 12:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS