11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgram Colours Cinema Craiova în perioada 13 - 19 iulie

Program Colours Cinema Craiova în perioada 13 – 19 iulie

Mamma Mia! Here We Go Again / Mamma Mia! O luăm de la capăt Avanpremiera
Regia: Ol Parker
Cu: Lily James, Christine Baranski, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård
Gen film: Comedie, Muzical
Durată: 118 min
Rating: AP12 IMDB: –
La zece ani după ce Mamma Mia! Filmul a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA. Distribuția originală a primul film se întoarce, de asemenea, și lor li se alătură nume noi precum Lily James (Cinderella, Baby Driver).
Joi 20:50

Skyscraper 3D / Infernul din zgârie-nori
Regia: Rawson Marshall Thurber
Cu: Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbell
Gen film: Acţiune, Crima, Drama
Durată: 111 min
Rating: AP12 IMDB: –
Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții marca Legendary – Infernul din zgârie-nori, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității.
Vineri pana Joi 21:10

Hotel Transylvania 3 3D / Hotel Transylvania 3
Regia: Genndy Tartakovsky
Cu: Adam Sandler, Steve Buscemi, Andy Samberg, Selena Gomez, Mel Brooks, Fran Drescher
Gen film: Animatie, Comedie, Fantastic, Familie
Durată: 102 min
Rating: AG IMDB: 6.7
Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii.
Dublat: Vineri pana Joi 12:50; 14:50
Subtitrat: Vineri pana Joi 16:50

Ant-Man and the Wasp 3D / Omul Furnică şi Viespea
Regia: Peyton Reed
Cu: Evangeline Lilly, Paul Rudd
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durată: 117 min
Rating: AG IMDB: 7.6
Scott Lang ajunge să se confrunte cu consecințele propriilor alegeri atât ca super erou, cât și ca tată. Deși întreaga sa atenție este acum concentrată pentru a reechilibra viața de familie și responsabilitățile pe care le are în calitate de Ant-Man, Scott este solicitat de Hope van Dyne și Dr. Hank Pym să preia o misiune nouă și urgentă. Atfel, nevoit să își îmbrace din nou echipamentul, Scott trebuie să își reînvie spiritul de echipă pentru a colabora cu Wasp, alături de care va încerca să descopere misterele trecutului.
Vineri pana Joi 18:50

Tag: Dă-o mai departe
Regia: Jeff Tomsic
Cu: Annabelle Wallis, Jeremy Renner, Jon Hamm, Leslie Bibb, Rashida Jones, Isla Fisher, Ed Helms
Gen film: Comedie
Durată: 105 min
Rating: N15 IMDB: 6.9
Timp de o lună, în fiecare an, cinci prieteni extrem de competitivi nu ţin cont de nicio regulă într-un joc de leapşa, pe care îl fac încă din clasa întâi – îşi riscă sănătatea, slujbele şi chiar relaţiile pentru a câştiga. Însă, acest an este cu totul special, pentru că jocul are loc în acelaşi timp cu nunta singurului participant neînvins, ceea ce l-ar putea prinde pentru prima dată cu garda jos. Dar el ştie că prietenii lui sunt gata de atac şi este pregătit.
Vineri pana Miercuri 16:20; 20:50
Joi 16:20

Ocean’s 8 / Ocean’s 8: Jaf cu clasă
Regia: Gary Ross
Cu: Cate Blanchett, Olivia Munn, Matt Damon, Dakota Fanning, Sandra Bullock, Richard Armitage, Anne Hathaway
Gen film: Acţiune, Comedie, Crimă, Thriller
Durată: 128 min
Rating: AP12 IMDB: 6.4
Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac echipă din 22 iunie pe marile ecrane, în mult așteptata producție a verii de la Warner Bros. Pictures – „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”. Cinci ani, opt luni, 12 zile… și timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viața ei.
Vineri pana Joi 18:30

Show Dogs / Operaţiunea Ham-Ham
Regia: Raja Gosnell
Cu: Stanley Tucci, Natasha Lyonne, Alan Cumming, Will Arnett, Gabriel Iglesias
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Crimă, Familie
Durată: 92 min
Rating: AG IMDB: 2.9
Într-o lume în care oamenii și câinii inteligenți coexistă, un câine polițist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire deghizat ca un câine de expoziție, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru. Solitarul Max și partenerul său FBI investighează răpirea unui pui panda de către o rețea secretă de comercianți ilegali de animale. Curând, cei doi primesc o informație despre faptul că rețeaua criminală intenționează să-l vândă la prestigioasa expoziție „Eastminster Dog Show”, și că plănuiesc totodată un atac în cadrul galei. Pentru a lucra sub acoperire și a le dejuca complotul, masculul Max trebuie să îndure o transformare completă: băi de nămol, lecții de balet, ceară braziliană. În mâinile noului său antrenor uman, Frank, Max învață că încrederea în ajutorul altora poate uneori să fie mai satisfacătoare decât să lucreze singur.
Dublat: Vineri pana Joi 12:20; 14:20

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS