10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFiul Tinei Turner s-a sinucis

Fiul Tinei Turner s-a sinucis

Craig Raymond Turner, fiul cel mai mare al cântăreței Tinei Turner, a murit marţi, poliția anunțând că este vorba despre o sinucidere, anunță The Hollywood Reporter.
Bărbatul în vârstă de 59 de ani a fost găsit în reşedinţa sa din Studio City, în apropiere de Los Angeles. Poliţia a raportat moartea lui drept sinucidere. Rezultatele autopsiei nu sunt încă disponibile. Craig Raymond Turner, de meserie agent imobiliar în San Fernando Valley, era fiul Tinei Turner cu un alt artist celebru – saxofonistul Raymond Hill, care a cântat în formația Kings of Rhythm. Tina s-a căsătorit cu Ike Turner, care l-a adoptat pe Craig. De-a lungul copilăriei şi adolescenţei lui Craig, tensiunile dintre Ike și Tina Turner şi-au pus amprenta pe el. Cei doi au divorțat în 1978.
Înainte de moartea sa, Craig a lucrat ca agent imobiliar în Valea San Fernando. Potrivit profilului său Rodeo Realty, Craig a fost membru al Asociației Agenților Imobiliari al Asociației Naționale a Agenții Imobiliari și Asociația Agenții imobiliari din California.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS