Ingrediente:

Pentru clătite: 200 ml lapte, 100 ml apă, 2 ouă, 1 praf de sare, 200 g făină, 2 linguri ulei, 1 linguriță esență de vanilie.
Pentru umplutură: 1 plic budincă de vanilie, 500 ml lapte, 3 linguri zahăr.

Mod de prepapare:

Se bat ouăle cu un praf de sare și se toarnă laptele. După ce s-au omogenizat, puneţi apa, esența de vanilie, uleiul și făină cât să obțineţi consistența unei smântâni subțiri. Preparaţi clătitele într-o tigaie încinsă, având grijă să le rumeniţi ușor pe fiecare parte. Între timp, se prepară budinca de vanilie conform instrucțiunilor de pe ambalaj, împreună cu laptele și zahărul. Puneţi pe un platou două clătite, adăugaţi o parte din budincă, alte două clătite, din nou budincă și procedaţi astfel până terminaţi ingredientele.

Menţiuni:

Se decorează după imaginaţie.