22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgram Colours Cinema Craiova pentru perioada 4-10 mai

Program Colours Cinema Craiova pentru perioada 4-10 mai

Program Colours Cinema Craiova pentru perioada 4-10 mai: 

Dans la brume / Toxic Avanpremiera

Regia: Daniel Roby

Cu: Romain Duris, Olga Kurylenko, Fantine Harduin, Michel Robin, Anna Gaylor

Gen film: SF

Durată: 95 min

Rating: N15    IMDB: 6.3

Într-o zi, străzile Parisului sunt invadate de o ceață mortală, așa că supraviețuitorii caută refugiu la ultimele etaje și pe acoperișurile clădirilor din oraș. Fără acces la informații, fără electricitate, apă sau alimente, o familie încearcă să iasă vie din această catastrofă… Dar orele trec, și se pare că nimeni nu le va veni în ajutor, așa că singura lor șansă de a scăpa cu viață este să-și încerce norocul și să iasă în străzile înecate în ceață.

Joi 21:20

 

I Feel Pretty / Hai, că sunt belea!

Regia: Abby Kohn, Marc Silverstein

Cu: Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Amy Schumer, Tom Hopper

Gen film: Comedie

Durată: 115 min

Rating: AP12    IMDB: 4.1

I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume. Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată? Încrezătoare, Renee avansează brusc în rândurile companiei de cosmetice, câștigând respectul șefului ei, Avery LeClaire. Cu noua ei siguranță de sine vine suprasolicitarea, și chiar tendința de a-i trata pe cei „mai puțin fericiți din punct de vedere genetic” în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă, Renee își dă seama că „vraja” a fost ridicată, însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.

Vineri pana Miercuri 14:45; 19:00

Joi 17:00

 

Truth or Dare / Adevăr sau provocare

Regia: Jeff Wadlow

Cu: Tyler Posey, Lucy Hale, Landon Liboiron, Aurora Perrineau, Sam Lerner

Gen film: Horror, Thriller

Durată: 105 min

Rating: N15    IMDB: 4.6

Lucy Hale (Pretty Little Liars) și Tyler Posey (Teen Wolf) se află în fruntea distribuției din thrillerul supranatural ADEVĂR SAU PROVOCARE, produs de Blumhouse Productions (Happy Death Day, Get Out, Split). Un joc nevinovat între prieteni devine mortal când cineva – sau ceva – începe să-i pedepsească pe cei care nu spun adevărul, sau care refuză o provocare. Regizat de Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), thrillerul îi mai are în distribuție pe Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali și Nolan Gerard Funk.

Filmul e produs de Jason Blum, de la Blumhouse, iar producători executivi sunt Wadlow, Chris Roach, Jeanette Volturno și Couper Samuelson.

Vineri pana Miercuri 15:15; 21:15

Joi 15:15; 19:15

 

Avengers: Infinity War 3D / Răzbunătorii: Războiul Infinitului

Regia: Anthony Russo, Joe Russo

Cu: Dave Bautista, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Zoe Saldana, Vin Diesel, Chris Pratt, Tom Hiddleston

Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic

Durată: 156 min

Rating: AP12    IMDB: 9.0

L-am întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul: este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

Vineri pana Joi 17:20; 20:20

 

Midnight Sun / Sub soarele nopții

Regia: Scott Speer

Cu: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle, Quinn Shephard

Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste

Durată: 96 min

Rating: AP12    IMDB: 6.3

Având la bază o producţie japoneză, Midnight Sun este povestea lui Katie, o tânără de 17 ani obligată să stea închisă în casă încă de mică din cauza unei boli foarte rare care o pune în pericol de moarte la cea mai scurtă expunere la lumina soarelui. Soarta intervine atunci când fata îl cunoaşte pe Charlie, cu care trăieşte o frumoasă dragoste de vară.

Vineri pana Miercuri 17:00

Joi 15:00

 

Duck Duck Goose 3D / Raţă, raţă şi gâscan

Regia: Christopher Jenkins

Cu: Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim, Greg Proops, Natasha Leggero, Diedrich Bader

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 87 min

Rating: AG    IMDB: 5.0

După ce s-a rănit într-un accident, un gâscan aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Peng este un gâscan independent, care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare. El crede că este mai bun decât oricine altcineva și își petrece timpul încercând cascadorii nebunești, la viteze și mai nebunești. Peng va începe o călătorie frumoasă și periculoasă, iar pe parcurs va înțelege puterea iubirii necondiționate, sub forma a doi pui de rață orfani, care, de asemenea, cresc percepându-l ca fiind cel mai bun tată pe care l-ar putea avea vreodată.

Dublat: Vineri pana Joi 13:20

 

Peter Rabbit / Peter Iepurașul

Regia: Will Gluck

Cu: James Corden, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson, Colin Moody, Sam Neill, Rose Byrne

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 100 min

Rating: AG    IMDB: 6.6

Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:40

Joi 13:00

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS