9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul Cinema Colours Craiova pentru perioada 6-12 aprilie

Programul Cinema Colours Craiova pentru perioada 6-12 aprilie

Programul Cinema Colours Craiova pentru perioada 6-12 aprilie

Rampage 3D / Rampage: Scăpaţi de sub control Avanpremiera
Regia: Brad Peyton
Cu: Dwayne Johnson
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durată: 112 min
Rating: AP12 IMDB: –
Megastarul internaţional Dwayne Johnson interpretează rolul unui primatolog care şi-a făcut un obicei din a ţine oamenii la distanţă. Singura legătură specială a lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) este cea pe care o are cu George, o gorilă extrem de inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, blândul animal se transformă într-o imensă bestie violentă. Situaţia devine într-adevăr dramatică atunci când sunt descoperite şi alte animale care au suferit mutaţii similare. Pe măsură ce Nordul Americii este distrus de aceşti noi predatori, Okoye face echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot, în timp ce încearcă să evite o catastrofă globală şi să salveze creatura care i-a fost cândva prietenă.
Joi 21:10

 

Blockers / Interzis la… sex Avanpremiera
Regia: Kay Cannon
Cu: Leslie Mann, John Cena, Kathryn Newton, Ike Barinholtz
Gen film: Comedie
Durată: 107 min
Rating: N15 IMDB: 6.2
Pentru că fetele lor adolescente sunt cele mai bune prietene, părinții acestora, Lisa, Mitchell și Hunter, au ajuns să se cunoască de mai bine de zece ani. Dar cum timpul trece repede, iar pubertatea a redefinit deja dinamica parentală, liceencele se îndreaptă deja spre balul de absolvire. Însă după ce găsesc pe laptop-ul fetelor un pact codificat cu ajutorul emoticoanelor prin care acestea plănuiesc să își piardă virginitatea în seara balului, părinții adolescentelor pornesc într-o misiune ultra secretă de a le da planurile peste cap, chiar dacă asta presupune să o facă în cel mai rușinos mod posibil și cât se poate de public, în fața tuturor.
Luni, Marti 19:10

 

A Quiet Place / Fără zgomot! Avanpremiera
Regia: John Krasinski
Cu: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Millicent Simmonds
Gen film: Dramă, Horror, Thriller
Durată: 100 min
Rating: N15 IMDB: 8.4
O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.
Luni, Marti 21:20

 

Maya the Bee: The Honey Games 3D / Albinuţa Maya 2
Regia: Noel Cleary, Sergio Delfino, Alexs Stadermann
Cu: Coco Jack Gillies, Benson Jack Anthony, Richard Roxburgh
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Durată: 90 min
Rating: AG IMDB: 6.2
Maya este o albinuţă tare generoasă, pentru care prietenia este cea mai importantă, chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip, un greier foarte talentat şi pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun. Acest nou grup de prieteni „neînfricaţi” nu e chiar pe placul altor albinuţe, care din acest motiv aleg să o evite pe Maya. Însă atunci când lăptişorul de matcă al reginei dispare, va fi nevoie de ajutorul Mayei şi al prietenilor săi pentru a salva situaţia.
Dublat: Vineri, Luni pana Miercuri 12:00; 13:50
Sambata 11:25
Joi 12:10; 14:00

 

Mary Magdalene / Maria Magdalena
Regia: Garth Davis
Cu: Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Ejiofor
Gen film: Dramă
Durată: 125 min
Rating: AP12 IMDB: 6.0
Mary Magdalene este un portret autentic și uman al uneia dintre cele mai enigmatice și neînțelese figuri spirituale din istorie. În Țara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără își părăsește micul sat și își sfidează familia ei tradițională pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale. În fruntea sa este un lider carismatic, Iisus din Nazaret, care făgăduiește că lumea se va schimba. Maria caută un nou mod de viață și o autenticitate care i se refuză de constrângerile rigide zilnice. Pe măsură ce notorietatea grupului se răspândește și tot mai mulți sunt atrași să urmeze mesajul inspirat al lui Iisus, călătoria spirituală a Mariei o plasează în centrul unei povestiri care o va duce în capitala Ierusalimului, unde trebuie să se confrunte cu realitatea destinului lui Isus și locul ei în cadrul mișcării.
Vineri, Miercuri, Joi 20:50
Sambata 15:50
Luni, Marti 16:45

 

Ready Player One 3D / Ready Player One: Să înceapă jocul
Regia: Steven Spielberg
Cu: Olivia Cooke, Hannah John-Kamen, T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Simon Pegg
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Durată: 144 min
Rating: AP12 IMDB: 8.0
În 2045, omenirea se află în haos și la un pas de colaps. Însă lumea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday (Mark Rylance). După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găși „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă pornește în toată lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în ametitoarea cursă fantastică și devine unul dintre cei mai vânați utilizatori, după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial.
Vineri, Luni pana Miercuri 20:30
Sambata 15:30
Joi 18:10

Peter Rabbit / Peter Iepurașul
Regia: Will Gluck
Cu: James Corden, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson, Colin Moody, Sam Neill, Rose Byrne
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 100 min
Rating: AG IMDB: 6.5
Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.
Dublat: Vineri, Luni pana Joi 14:30; Sambata 13:50
Subtitrat: Vineri, Miercuri, Joi 16:30

 

Gringo / Amator în misiune
Regia: Nash Edgerton
Cu: David Oyelowo, Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Thandie Newton, Sharlto Copley
Gen film: Acţiune, Comedie, Dramă
Durată: 110 min
Rating: N15 IMDB: 6.0
Un mix antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, „Gringo: Amator în misiune” se desfășoară în Mexic, unde Harold Soyinka (David Oyelowo), un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase. Însă acțiunile lui ridică întrebarea: Și-a pierdut mințile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligentă?
Vineri, Miercuri, Joi 18:30

 

Pacific Rim: Uprising 3D / Pacific Rim 2: Revolta
Regia: Steven S. DeKnight
Cu: John Boyega, Tian Jing, Scott Eastwood, Adria Arjona
Acţiune, Aventuri, SF
Durată: 116 min
Rating: AP12 IMDB: 6.0
John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) este rebelul Jake Pentecost, odinioară pilot de Jaeger care promitea să ajungă printre cei mai buni, al cărui tată legendar își dăduse viața pentru a asigura victoria umanității împotriva monstruoșilor Kaiju. De atunci, Jake și-a abandonat pregătirea de pilot, și s-a lăsat prins de lumea periculoasă interlopă. Dar, când o amenințare și mai agresivă se dezlănțuie pentru a ne distrgue orașele, și a îngenunchea lumea noastră, Jake primește o ultimă șansă pentru a călca pe urmele tatălui său, de la sora sa, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generație de piloți ce au crescut în umbra războiului. Cei doi vor porni în greaua misiune de a face dreptate pentru cei căzuți, și singura lor speranță este să pornească o revoltă globală împotriva amenințării cu extincția.
Vineri, Luni pana Miercuri 18:10
Sambata 13:15
Joi 15:50

Tomb Raider 3D / Tomb Raider Începutul
Regia: Roar Uthaug
Cu: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Kristin Scott Thomas
Gen film: Acţiune, Aventuri
Durată: 123 min
Rating: AP12 IMDB: 6.8
Cea mai recentă poveste din noua serie „Tomb Raider” promite să fie un cocktail amețitor de aventură și mister pe care fanii popularei francize de jocuri video îl așteaptă cu nerăbdare. În noua peliculă, Lara Croft, este hotărâtă să îşi urmeze propria cale, ea refuză să preia frâiele imperiului global al tatălui său, la fel cum refuză cu îndârjire să creadă că el nu mai este. Sfătuită să accepte adevărul şi să meargă mai departe după şapte ani fără el, nici ea nu poate înţelege pe deplin ce o face să îşi dorească atât de mult să desluşească misterul morții tatălui ei.
Vineri, Luni pana Miercuri 15:45

 

Stolen Princess / Prințesa furată
Regia: Oleg Malamuzh
Cu: Alexandra Radu, Cristi Neacșu, Raul Stănulescu, Ionuţ Ionescu
Gen film: Animaţie, Comedie, Fantastic
Durată: 85 min
Rating: AG IMDB: 8.3
Povestea fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan, dar care e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă, și pentru a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia.
Dublat: Vineri, Luni pana Joi 12:40
Sambata 12:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS