Acasă Magazin Divorţ în familia preşedintelui Trump

Divorţ în familia preşedintelui Trump

-

Vanessa Trump, soţia fiului cel mare al preşedintelui american Donald Trump, s-a prezentat la Curtea supremă din Manhattan pentru a divorţa după 12 ani de căsnicie. Cei doi au împreună cinci copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani. „Vom avea mereu un enorm respect unul faţă de celălalt şi pentru familia noastră. Avem împreună cinci copii frumoşi care rămân prioritatea noastră. Cerem să ne fie respectată viaţa privată în această perioadă”, a anunţat cuplul într-un comunicat difuzat Trump Organisation, compania care conduce imperiul imobiliar al familiei Trump.
Cei doi se confruntă cu probleme cauzate, se pare, de absenţele prelungite ale lui Donald Trump Jr., în vârstă de 40 de ani, iar apropiaţii cuplului au declarat că se aşteptau ca relaţia lor să se încheie mai devreme sau mai tarziu, notează ziarul New York Post.
Fosta top model, Vanessa Trump, în vârstă de 40 de ani, speră să nu fie nevoie de o bătălie judiciară pentru a obţine custodia copiilor sau pentru bunurile sale. Cuplul s-a căsătorit în 2005 pe proprietatea lui Donald Trump din Florida, Mar-a-Lago, unde s-a căsătorit şi actualul preşedinte cu Melania şi unde cuplul prezidenţial îşi petrece vacanţele.

ȘTIRI VIDEO GdS