Acasă Magazin Întrecere „sportivă“ între melci, anulată din cauza frigului

Întrecere „sportivă“ între melci, anulată din cauza frigului

-

Competiţie neobişnuită în Marea Britanie, anulată din cauza valului de frig care a lovit Europa. Vorbim despre o întrecere între melci, organizată de un local din Marea Britanie în scop caritabil, competiţie care a trebuit să fie anulată din cauza temperaturii neobişnuit de scăzute, care i-a pus pe participanţi în imposibilitatea de a concura. „Valul de frig a provocat o problemă medicală melcilor din competiţie – suferă toţi de hibernare“, au scris pe pagina de Facebook organizatorii, în momentul în care au anulat întrecerea.
Reprezentanţii pub-ului au menţionat că intenţionează să reprogrameze cursa, botezată „Primul derbi internaţional al melcilor“ şi organizată în sprijinul serviciului local de ambulanţă aeriană. Data competiţiei va fi anunţată în timp util, imediat după ce vremea se va încălzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima centrală nucleară din Elveţia a fost deconectată

În 2017 cetăţenii din Elveţia s-au pronunţat în cadrul unui referendum pentru ieşirea din reţeaua nucleară. Acum, la Mühleberg, a fost deconectată...

Primarul din Poiana Mare a pierdut procesul cu ANI

Magistraţii de la Curtea Supremă au hotărât, miercuri, să admită recursul Agenţiei de Integritate în procesul intentat de Marin Vintilă, edilul din Poiana Mare.