16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinŞi-au unit destinele la cea mai mare groapă de gunoi

Şi-au unit destinele la cea mai mare groapă de gunoi

Deoclides Nascimento Brito și Valdineide dos Santos Teixeira şi-au unit destinele într-un loc cu totul special, la cea mai mare groapă de gunoi din Brazilia, locul unde s-au şi întâlnit prima oară, potrivit www.elmundo.es.
Cei doi colectori de materiale reciclabile au hotărât să-şi oficializeze relaţia cu o săptămână înainte de închiderea celui mai mare cimitir de gunoi din America Latină, care sâmbătă, 20 ianuarie, a fost închis pentru totdeauna.
Îmbrăcată în alb, după cum dictează tradiția, Valdineide dos Santos Ferreira, de 62 de ani, a ajuns la altarul improvizat din „Lixăo da Estrutural“, gropa de gunoi din Brasilia care primea zilnic 1.800 de tone de deșeuri.
Al doilea depozit cel mai mare din lume, care se întinde pe un teren arid de 200 de hectare, în care au lucrat 3.000 de oameni şi păsări de curățare, a devenit scena nunții lor.
Dos Santos Ferreira și-a petrecut o parte din viața ei acolo unde și-a întâlnit și soțul, Deoclides Nascimento Brito, în vârstă de 38 de ani. Din acest motiv, el nu a ezitat să spună „da, vreau“ printre deșeuri și să-și arate fericirea. „Sper că toată lumea este fericită ca mine“, a spus Dos Santos câteva minute după ce s-a căsătorit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS