17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul Cinema Colours Craiova în perioada 26 ianuarie - 1 februarie

Programul Cinema Colours Craiova în perioada 26 ianuarie – 1 februarie

Programul Cinema Colours Craiova în perioada 26 ianuarie – 1 februarie

The Star / Primul Crăciun Avanpremiera
Regia: Timothy Reckart
Cu: Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Gina Rodriguez, Zachary Levi, Kelly Clarkson, Patricia Heaton, Kristin Chenoweth
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 91 min
Rating: AG IMDB: 5.9
The Star (2017) urmărește povestea măgarului Bo și a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun. Bo, un măgar mic și curajos, visează la o viață dincolo de munca sa zilnică de la moara din sat. Într-o zi, el își găsește curajul de a se elibera și în cele din urmă pornește în aventura viselor sale. În călătoria sa, el face echipă cu Ruth, o oaie drăgălașă care și-a pierdut turma și Dave, un porumbel cu aspirații înalte. Împreună cu trei cămile sarcastice și unele animale excentrice, Bo și noii lui prieteni urmează „Steaua” și devin eroii neobișnuiți în cea mai bună poveste relatată vreodată – primul Crăciun. Plini de entuziasm și determinare, Bo și prietenii săi se vor confrunta cu cele mai dificile provocări pentru a-și îndeplini visul.
Dublat: Sambata, Duminica 12:10

Maze Runner: The Death Cure 3D / Labirintul: Tratament letal
Regia: Wes Ball
Cu: Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Walton Goggins, Rosa Salazar
Gen film: Acţiune, SF, Thriller
Durată: 147 min
Rating: AP12 IMDB: 7.2
Finalul epic al seriei Maze Runner, Thomas conduce grupul său din Luminiș în ultima și cea mai periculoasă misiune de până acum. Pentru a-și salva prietenii ei trebuie să intre în Ultimul Oraș, un labirint controlat de RAU care se dovedește a fi cel mai periculos dintre toate. Oricine scapă cu viață va obțne răspunsuri la întrebările pe care cei din Luminiș le-au pus încă de la început.
Vineri pana Joi 17:40; 20:30

 

Den of Thieves / Frăţia hoţilor
Regia: Christian Gudegast
Cu: Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte, Kaiwi Lyman-Mersereau
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, Thriller
Durată: 145 min
Rating: N15 IMDB: 7.4
Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles.
Atunci când găştile de infractori au şi insigne de poliţişti, te întrebi dacă pericolul real îl reprezintă hoţii sau forţele de ordine. Gerard Butler şi 50 Cent vin pe marile ecrane din 19 ianuarie în acţiunea explozivă ,,Frăţia Hoţilor”, un film distribuit de Vertical Entertainment.
Vineri pana Joi 20:10

The Commuter / Pasager în trenul terorii
Regia: Jaume Collet-Serra
Cu: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Sam Neill
Gen film: Crimă, Dramă, Mister, Thriller
Durată: 110 min
Rating: AP12 IMDB: 6.5
În acest thriller plin de adrenalină Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație. Forțat să soluționeze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal, și se va trezi prins fără voie într-o conspirație cu miză criminală, atât pentru el, cât și pentru ceilalți pasageri din tren.
Vineri pana Joi 18:00

Insidious: The Last Key / Insidious: Ultima cheie
Regia: Adam Robitel
Cu: Spencer Locke, Lin Shaye, Caitlin Gerard
Gen film: Horror, Mister, Thriller
Durată: 109 min
Rating: N15 IMDB: 5.8
Mințile creative din spatele celebrei trilogii „Insidious” se întorc pentru „Insidious 4: The Last Key”. Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în „the Further”. Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în „the Further”, un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, dr. Rainier îi va lua pe oaspeți într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal în „the Further”, luptând să sfideze cele mai degenerate și intimidante ființe care au chinuit-o din anii 1950. Oare se va sfârși coșmarul?
Vineri pana Joi 15:50

 

Jumanji: Welcome to the Jungle 3D / Jumanji: Aventură în jungle
Regia: Jake Kasdan
Cu: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, Laurie Calvert
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 124 min
Rating: AP12 IMDB: 7.2
În noul film Jumanji: Aventura in junglă, jocul se schimbă întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare şi care sunt interpretate de Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart şi Karen Gillan. Astfel descoperă că nu sunt ei cei care joacă jocul, ci Jumanji îi joacă pe ei. Ei sunt nevoiţi să intre în cea mai periculoasă aventură a vieţii lor, pentru că altfel, riscă să rămână blocaţi pentru totdeauna în jocul Jumanji!
Vineri pana Joi 15:15

 

Ferdinand 3D
Regia: Carlos Saldanha
Cu: John Cena
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 113 min
Rating: AG IMDB: 6.8
După ce a fost confundat cu o bestie, Ferdinand, un taur uriaș cu o inimă mare, a fost capturat și îndepărtat de propria casă. Hotărât să se întoarcă la familia sa, își face o echipă specială, cu care pornește într-o aventură extraordinară. Stabilit în Spania, Ferdinand ne arată că nu este bine să judeci un taur după înfățișarea sa.
Dublat: Vineri pana Joi 13:00

 

The Dragon Spell / Dragonul vrăjit
Regia: Manuk Depoyan
Cu: Viktor Andrienko, Kate Bristol, Allen Enlow, Jason Griffith, Jacob Paque
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 90 min
Rating: AG IMDB: 5.5
Dorind să fie erou, ca tatăl său, Nicky pornește în căutarea dragonului ce era ținut captiv de o vrăjitoare. Pe Tărâmul Magic, își face mulți prieteni, o veveriță kamikaze, un liliac vorbăreț, dar mai ales pe Rocky, care-l învață să călărească melci viteziști cu trei ochi și să zboare cu țânțari prietenoși. Cel mai curajos dintre ei va vedea primul dragonul. Și-l vor putea face prieten?
Dublat: Vineri, Luni pana Joi 12:10; 14:00
Sambata, Duminica 14:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS