17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul Cinema Colours pentru perioada 5-11 ianuarie

Programul Cinema Colours pentru perioada 5-11 ianuarie

Programul Cinema Colours pentru perioada 5-11 ianuarie

Downsizing / Downsizing. Mini-oamenii Avanpremiera
Regia: Alexander Payne
Cu: Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau, Kristen Wiig, Rolf Lassgård
Gen film: Comedie, Dramă, SF
Durată: 140 min
Rating: N15 IMDB: 5.9
Ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei, oamenii de știință norvegieni descoperă o modalitate de a micșora oamenii până ajung la 13 cm înălțime, omenirea având la dispoziție 200 de ani pentru a face tranziția completă la o lume în miniatură. Oamenii își dau seama câți bani le rămân în plus dacă aleg să trăiască în mini-versiunile lor, așa că, puși în fața unei promisiuni pentru o viață mai bună, Paul Safranek (Matt Damon) și soția lui, Audrey (Kristen Wiig) , se hotărăsc să lase în urmă existența stresată din Omaha pentru a se micșora și a se muta într-o comunitate populată numai de mini-oameni. Dar această alegere va avea consecințe care le vor schimba viața pentru totdeauna, și acestea nu vor fi deloc miniaturale.
Joi 20:40

 

The Disaster Artist / Un artist numit dezastru Avanpremiera
Regia: James Franco
Cu: Dave Franco, James Franco, Seth Rogen, Ari Graynor, Alison Brie
Gen film: Comedie, Dramă, Istoric
Durată: 103 min
Rating: N15 IMDB: 8.0
„Un Artist Numit Dezastru” transformă această realitate într-un tribut adus prieteniei, libertăţii de exprimare artistice şi visurilor aparent imposibile devenite realitate. „Un Artist Numit Dezastru” are la bază bestseller-ul lui Greg Sestero despre realizarea „dezastruosului” film cult „The Room”, care a făcut istorie drept „cel mai bun film prost făcut vreodată”.
Joi 21:10

 

Insidious: The Last Key / Insidious: Ultima cheie
Regia: Adam Robitel
Cu: Spencer Locke, Lin Shaye, Caitlin Gerard
Gen film: Horror, Mister, Thriller
Durată: 109 min
Rating: N15 IMDB: 7.1
Mințile creative din spatele celebrei trilogii „Insidious” se întorc pentru „Insidious 4: The Last Key”. Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în „the Further”. Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în „the Further”, un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, dr. Rainier îi va lua pe oaspeți într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal în „the Further”, luptând să sfideze cele mai degenerate și intimidante ființe care au chinuit-o din anii 1950. Oare se va sfârși coșmarul?
Vineri pana Miercuri 21:15
Joi 19:00

 

Molly’s Game/ Jocuri Secrete
Regia: Aaron Sorkin
Cu: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner,Michael Cera
Gen film: Biografic, Drama
Durată: 145 min
Rating: N15 IMDB: 7.6
„Jocuri Secrete” aduce povestea campioanei olimpice la schi, Molly Bloom, care timp de un deceniu s-a aflat in spatele celor mai exclusiviste si costisitoare partide de poker, asta inainte de a fi arestata in toiul noptii de catre 17 agenti FBI echipati din cap pana in dinti.Printre jucatorii sai se numarau staruri hollywood-iene, vedete sportive, magnati americani iar spre surprinderea ei chiar si reprezentanti ai mafiei rusesti.
Vineri pana Miercuri 20:40
Joi 17:50

 

Bullet Head / Capcana Mortala
Regia: Paul Solet
Cu: Adrien Brody, Antonio Banderas, John Malkovich, Alexandra Dinu
Gen film: Crima, Drama, Thriller
Durată: 99 min
Rating: N15 IMDB: 5.2
Trei infractori de carieră se trezesc captivi într-un depozit, cu oamenii legii pe urmele lor. Ceea ce nu ştiu incă este că o ameninţare mai mare se află chiar în depozit.
Vineri pana Miercuri 19:10
Joi 17:00

 

The Greatest Showman / Omul spectacol
Regia: Michael Gracey
Cu: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya, Rebecca Ferguson
Gen film: Biografic, Dramă, Muzical
Durată: 109 min
Rating: AG IMDB: 8.0
The Greatest Showman on Earth celebrează naşterea show-business-ului şi ni-l prezintă pe vizionarul care, apărut de nicăieri, a reuşit să creeze un spectacol devenit celebru în întreaga lume. Hugh Jackman este P.T. Barnum, supranumit Omul spectacol, fondator al circului ambulant Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.
Vineri pana Miercuri 17:00
Joi 12:30

 

Jumanji: Welcome to the Jungle 3D / Jumanji: Aventură în jungle
Regia: Jake Kasdan
Cu: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, Laurie Calvert
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 124 min
Rating: AP12 IMDB: 7.3
În noul film Jumanji: Aventura in junglă, jocul se schimbă întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare şi care sunt interpretate de Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart şi Karen Gillan. Astfel descoperă că nu sunt ei cei care joacă jocul, ci Jumanji îi joacă pe ei. Ei sunt nevoiţi să intre în cea mai periculoasă aventură a vieţii lor, pentru că altfel, riscă să rămână blocaţi pentru totdeauna în jocul Jumanji!
Vineri pana Miercuri 18:10
Joi 15:20

 

Wonder / Minunea
Regia: Stephen Chbosky
Cu: Julia Roberts, Jacob Tremblay, Owen Wilson, Mandy Patinkin
Gen film: Dramă
Durată: 118 min
Rating: AG IMDB: 8.1
Bazat pe bestseller-ul omonim, filmul „Minunea” transpune pe marile ecrane povestea emoţionantă a lui August Pullman, un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă. Pentru că s-a născut cu un chip diferit, a fost ferit de sistemul public de învăţământ, însă acum Auggie se încăpăţânează să intre în clasa a V-a la o şcoală publică, unde va deveni un fel de erou pentru colegi. În timp ce familia, noii colegi şi întreaga comunitate se trăduieşte să-l trateze cu înţelegere şi compasiune, băiatul porneşte într-o misiune extraordinară care îi va uni pe toţi şi le va demonstra cum o persoană nu se poate alinia normelor atunci când este născută să se remarce.
Vineri pana Joi 14:40

 

Ferdinand 3D
Regia: Carlos Saldanha
Cu: John Cena
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 113 min
Rating: AG IMDB: 6.8
După ce a fost confundat cu o bestie, Ferdinand, un taur uriaș cu o inimă mare, a fost capturat și îndepărtat de propria casă. Hotărât să se întoarcă la familia sa, își face o echipă specială, cu care pornește într-o aventură extraordinară. Stabilit în Spania, Ferdinand ne arată că nu este bine să judeci un taur după înfățișarea sa.
Dublat: Vineri pana Joi 13:00

 

Star Wars: The Last Jedi 3D / Star Wars: Ultimii Jedi
Regia: Rian Johnson
Cu: Oscar Isaac, Daisy Ridley, Harrison Ford, John Boyega, Mark Hamill
Gen film: Acţiune, Aventuri
Durată: 155 min
Rating: AP12 IMDB: 7.6
Eroii din “Trezirea forţei” (Star Wars: The Force Awakens) se alătură legendelor galactice într-o aventură epică, ce descifrează mistere ale Forţei vechi de generaţii și scot la lumină adevăruri șocante din trecut. Rey (Daisy Ridley) își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga, Star Wars: Ultimii Jedi.
Vineri pana Miercuri 15:15

 

The Dragon Spell / Dragonul vrăjit
Regia: Manuk Depoyan
Cu: Viktor Andrienko, Kate Bristol, Allen Enlow, Jason Griffith, Jacob Paque
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 90 min
Rating: AG IMDB: 5.5
Dorind să fie erou, ca tatăl său, Nicky pornește în căutarea dragonului ce era ținut captiv de o vrăjitoare. Pe Tărâmul Magic, își face mulți prieteni, o veveriță kamikaze, un liliac vorbăreț, dar mai ales pe Rocky, care-l învață să călărească melci viteziști cu trei ochi și să zboare cu țânțari prietenoși. Cel mai curajos dintre ei va vedea primul dragonul. Și-l vor putea face prieten?
Dublat: Vineri pana Miercuri 12:40

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS