12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - Cotlet de porc la grătar cu legume

Reţeta de weekend – Cotlet de porc la grătar cu legume

Ingrediente:

½ pachet paste, 4 cotlete de porc, 400 g bacon, 2 morcovi, 500 g ciuperci, 2 cepe, 5 roșii, 100 ml suc de roșii, 5 căței usturoi, 1 linguriță boia dulce, busuioc, pătrunjel, ulei, sare, piper.

Mod de preparare:

Pregătești pastele potrivit indicațiilor de pe pachet și le lași la scurs. Speli cotletele și le bați ca pentru șnițele. Le sărezi, le piperezi și le stropești cu puțin ulei. Încingi grătarul și rumenești carnea pe fiecare parte. Tai feliile de bacon fâșii.
Mărunțești legumele, le sărezi, le piperezi și le sotezi împreună cu baconul. Peste legume așezi cotletele, apă cât să le acopere și le dai la cuptor. Când sunt aproape gata, torni sucul de roșii, adaugi usturoiul tocat, boiaua, roșiile decojite și tăiate cubulețe, busuioc. Le mai lași 5 minute și le scoți.

Menţiuni:

Se servește alături de paste, cu pătrunjel tocat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS