12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSUA: O femeie din Massachusetts a câștigat peste 750 de milioane de dolari la loteria Powerball

SUA: O femeie din Massachusetts a câștigat peste 750 de milioane de dolari la loteria Powerball

Reprezentanții loteriei din Massachusetts, Statele Unite, au identificat-o joi pe câștigătoarea jackpot-ului Powerball în valoare de peste 750 de milioane de dolari, cel mai mare premiu din istoria țării obținut de o persoană posesoare a unui singur bilet de joc, potrivit Sky News.
Femeia în vârstă de 53 de ani, care lucrează în domeniul sanitar și trăiește în Chicopee, se numește Mavis Wanczyk. Ea a luat parte la o conferință organizată în timpul după-amiezii după ce a revendicat premiul.
”Am vrut să termin cu asta și apoi toată lumea să mă lase în pace”, declarat reporterilor Wanczyk, care are o fiică în vârstă de 31 de ani și un fiu de 26 de ani.
Locuitoarea din Massachusetts a spus că în ultimii 32 de ani a lucrat la un spital din Springfield însă a mărturisit că nu se va mai duce la serviciu: ”I-am sunat și le-am spus că nu mă voi întoarce”, a declarat ea.
Loteria a anunțat pe site-ul său că toate cifrele de pe biletul câștigător au coincis cu cele șase extrase miercuri noapte: 6, 7, 16, 23, 26 și numărul Powerball 4. Șansele de câștig sunt de 1 la 292,2 milioane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS