8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCheesecake cu zmeură fără coacere

Cheesecake cu zmeură fără coacere

Ingrediente:

Pentru compoziţie: 200 g cremă de brânză, 100 g smântână lichidă pentru frişcă, 1 linguriţă suc de lămâie, 30 g zahăr. Pentru bază: 100 g biscuiţi digestivi
Pentru topping (opțional):

100 g zmeură, câteva linguri gem
Mod de preparare:

Biscuiţii digestivi se mărunţesc în robot sau folosind un sucitor de bucătărie şi hârtie de copt. Crema de brânză se pune într-un bol şi se bate cu mixerul până devine cremoasă şi pufoasă. Se adaugă zahărul şi se mixează până când acesta se dizolvă. Se adaugă smântâna lichidă şi se continuă mixarea. În pahare/boluri/borcane se aranjează la bază biscuiţii mărunţiţi şi se presează uşor. Se pune crema de brânză cu un poş, peste ea se pune gem şi se nivelează, se pun bucăţele de zmeură, se acoperă cu cremă de brânză. Deasupra se așază două-trei bucăţele de zmeură pentru decor şi câteva frunze de mentă. Paharele se ţin la rece timp de 30 de minute pentru ca desertul să se întărească şi să devină foarte răcoritor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS