10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrăjitură cu căpșune fără coacere

Prăjitură cu căpșune fără coacere

Ingrediente:

450 ml lapte, 12 biscuiți graham, 900 g căpșune spălate și feliate, 800 g frișcă, un plic budincă de vanilie
Pentru topping (opțional):

100 g fructe de pădure și nu numai, câțiva biscuiți graham fărâmițați, nuci tocate mărunt, zahăr pudră
Mod de preparare:

Pregătește budinca potrivit instrucțiunilor de pe ambalaj (din lapte și praful din plic).
Las-o deoparte cel puțin 5 minute. Împarte căpșunile în trei cantități egale.
Pune câteva linguri de frișcă într-un vas din sticlă termorezistentă.
Acoperă cu un strat de biscuiți. Întinde frișca uniform peste biscuiți, apoi pune budinca și decorează cu o parte din feliile de căpșune.
Procedează așa până la final. Ultimul strat trebuie să fie de frișcă.
Decorează cu ingredientele de la topping.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS