21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazin„Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales“ 3D

„Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales“ 3D

Al cincilea film al seriei de succes, produs de Disney, este regizat de Joachim Rønning și Espen Sandbergsi și spune povestea căpitanului Jack Sparrow, care este din nou greu încercat de soartă.
Coșmarul celui mai simpatic pirat din toate timpurile, Jack Sparrow, interpretat așa cum bine ne-am obișnuit de caristmaticul Johnny Depp, începe când pirații fantomă evadează din Triunghiul Diavolului și pornesc pe urmele sale.
Aceștia se află sub comanda mai vechiului său adversar de temut, căpitanul Salazar, interpretat de actorul spaniol Javier Bardem, care ține mortiș să se răzbune.
În încercarea de a se salva Jack face echipă cu Henry, un marinar tânăr din Flota Navală Regală şi cu Carina Smyth o specialistă în astronomie și astfel pornesc în căutarea Tridentului lui Poseidon, la bordul unei corăbii, numită predestinat parcă: „Pescăruşul Mort“. Dacă cei trei vor reuși să pună mâna pe legendara armă a zeului mării vor putea controla apele în favoarea lor și astfel vor avea șanse reale să scape cu viață, din această grea încercare.
Chiar dacă de data aceasta nu au mai fost distribuiți în rolurile principale, fanii seriei îi vor revedea și în acest film pe Orlando Bloom, ca Will Turner și pe frumoasa actriță Keira Knightley, interpretând-o pe Elizabeth, dar vor avea parte și de o surpriză neașteptată. O scurtă apariție, care însă va înnobila producția cinematografică este cea a lui Sir Paul McCartney, membrul celebrei formaţii Beatles.
Mult așteptatul film al seriei promite să ne țină și de data aceasta cu sufletul la gură, în timp ce o să urmărim, în varianta 3D, un remarcabil film marca Disney, așa că, rezervați-vă din timp un loc în sală. Mai multe informații, programul complet și rezervări găsiți pe site-ul www.inspirecinema.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS