8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - Stufat de miel

Reţeta de weekend – Stufat de miel

 

Ingrediente:
coaste de miel, 4-5 legături de ceapă verde, 3-4 legături de usturoi verde, o cutie de roşii decojite, sare, piper, ulei, o legătură de mărar.

Mod de preparare:
Se spală coastele foarte bine cu apă rece. Ceapa verde şi usturoiul se curăţă şi se taie mărunt. Într-o tigaie se prăjesc coastele în ulei, pe ambele părţi, se scot şi în acelaşi ulei se călesc ceapa şi usturoiul. Când acestea s-au înmuiat, se adaugă roşiile decojite date în prealabil prin robot şi se lasă să fiarbă 15 minute. Se adaugă sare şi piper şi se mai lasă încă 5 minute. Coastele prăjite se aşază într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei, iar deasupra se toarnă sosul din ceapă şi usturoi. Se acoperă şi se bagă la cuptorul preîncălzit, pentru aproximativ 20 de minute. Apoi se scoate stufatul din cuptor şi pe deasupra se presară mărar tocat mărunt.

Menţiuni:
Se poate asezona cu salată verde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS