A Dog’s Purpose – Câinele, adevăratul meu prieten  Avanpremiera
Regia: Lasse Hallström
Cu: Britt Robertson, Josh Gad, Dennis Quaid
Gen film: Drama, Comedie, Familie, Aventura
Durată: 100 min
Rating: AG IMDB:
Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, „Câinele, adevăratul meu prieten” prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să râdă şi să iubească.
Joi: 18.40

Split – Avanpremiera
Regia: Garth Davis
Cu:  Sunny Pawar, Rooney Mara, Priyanka Bose, Nicole Kidman, Dev Patel
Gen film: Dramă, Comedie, Familie, Aventură
Durată: 116 min
Rating: AP12 IMDB: 7.5
Kevin, un bărbat cu cel puţin 23 de personalităţi diferite, ajunge să răpească trei tinere fete. Pe perioada de captivitate a fetelor, „Bestia”, o ultimă personalitate a lui Kevin, începe să se cristalizeze.
Joi: 20.50

Lion
Regia: Garth Davis
Cu: Sunny Pawar, Rooney Mara, Priyanka Bose, Nicole Kidman
Gen film:  Drama, Thriller
Durată: 118 min
Rating: AP12 IMDB: 8.0
Kevin, un bărbat cu cel puţin 23 de personalităţi diferite, ajunge să răpească trei tinere fete. Pe perioada de captivitate a fetelor, „Bestia”, o ultimă personalitate a lui Kevin, începe să se cristalizeze.
Vineri până Miercuri 16:00; 20:50
Joi: 16.20

xXx: The Return of Xander Cage 3D – Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage
Regia: D.J. Caruso
Cu: Vin Diesel, Deepika Padukone
Gen film: Acţiune, Aventuri, Thriller
Durată: 107 minute
Rating: N15  IMDB: 5.6
Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod “Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, și care amenință să distrugă lumea așa cum o cunoaștem.
Vineri până Joi: 19.00; 21.10

Live by Night – Legea nopţii
Regia: Ben Affleck
Cu: Zoe Saldana, Scott Eastwood, Ben Affleck
Gen film: Crimă, Dramă
Durată: 128 minute
Rating: N15  IMDB: 6.8
„Legea nopţii” se desfăşoară în era prohibiţiei, la mijlocul anilor 20’, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ţine pasul.
Pentru că suficient curaj şi ambiţie garantau puterea şi banii, Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inpectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Dar până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă.
Vineri până Miercuri: 18.20

Assassin’s Creed 3D –  Codul Asasinului 3D
Regia: Justin Kurzel
Cu: Michael Fassbender, Marion Cotillard,Jeremy Irons, Alicia Vikander, Adrien Ryans
Gen film: Acţiune, Aventuri, Istoric, SF
Durată: 116 minute
Rating: N15  IMDB: 6.4
Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.
Vineri până Joi: 16.40

The Snow Queen (3D dublat) – Crăiasa Zăpezii: Foc şi Gheaţă
Regia: Aleksey Tsitsilin
Cu: Ivan Okhlobystin, Nyusha Shurochkina
Gen film: Animaţie
Durată: 87 minute
Rating: AG  IMDB: 6.9
Împreună cu noul său prieten, Rollan, Gerda încearcă să descopere adevărul din spatele legendei care terorizează ţinutul trolilor şi, din greşeală, sunt loviţi de vraja focului şi a ghieţii. Dacă la început li se pare amuzant faptul că Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate îngheţa orice, curând puterile lor scapă de sub control şi trebuie să găsească soluţia de a reveni la normalitate.
Vineri până Joi: 13.00;  14.50

Sing 2D dublat – Hai să cântăm!
Regia: Garth Jennings
Cu: Matthew McConaughey, John C. Reilly, Jon Robert Hall, Scarlett Johansson
Gen film: Animaţie, Comedie, Muzical
Durată: 110 minute
Rating: AG  IMDB: 7.3
Plasată într-o lume similară cu a noastră, dar populată de animale, noua producţie a studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil – dar şi un mic afurisit – îşi iubeşte teatrul mai mult decât orice şi este gata să facă tot ce îi stă în puteri ca să îl readucă la succesul de odinioară.
Vineri până Miercuri: 13.50
Joi: 14.10