6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIa te uită! - Terminator 3: Supremaţia roboţilor

Ia te uită! – Terminator 3: Supremaţia roboţilor

 

Distribuţia: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl, Claire Danes
Regia: Jonathan Mostow
Acţiune – 2003

Din umbra viitorului apare T-X (Kristanna Loken), cel mai sofisticat cyborg ucigaş creat până acum de Skynet. Trimisă înapoi în timp pentru a termina ceea ce începuse predecesorul ei, T-1000, această maşină este tot atât de nestăpânită precum este de frumoasă masca sa umană. Ea este mult mai puternică, periculoasă şi distructivă decât orice alt Terminator venit înaintea ei.
De data asta însă, Connor nu mai este singura ţintă pe lista Skynetului. Medicul veterinar Kate Brewster (Claire Danes) îşi va vedea trecutul îndepărtat şi prezentul promiţător intrând în coliziune cu un viitor inimaginabil, dar numai dacă va scăpa din mâinile lui T-X.
Connor şi Kate realizează că Ziua Judecăţii e înfiorător de aproape de ei – mai au numai trei ore până la sfârşitul omenirii -, iar singura lor speranţă de supravieţuire este o dublură a cyborgului Terminator (Arnold Schwazenegger), fostul asasin misterios a lui Connor.
Împreună, ei trebuie să triumfe asupra tehnologiei superioare a lui T-X şi să oprească Ziua Judecăţii, sau să fie martori la distrugerea civilizaţiei umane. Filmul a primit pe siteurile de specialitate nota 8,5.

20.30 – Pro TV

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS