Acasă Magazin Ia te uită! - Terminator 3: Supremaţia roboţilor

Ia te uită! – Terminator 3: Supremaţia roboţilor

-

 

Distribuţia: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl, Claire Danes
Regia: Jonathan Mostow
Acţiune – 2003

Din umbra viitorului apare T-X (Kristanna Loken), cel mai sofisticat cyborg ucigaş creat până acum de Skynet. Trimisă înapoi în timp pentru a termina ceea ce începuse predecesorul ei, T-1000, această maşină este tot atât de nestăpânită precum este de frumoasă masca sa umană. Ea este mult mai puternică, periculoasă şi distructivă decât orice alt Terminator venit înaintea ei.
De data asta însă, Connor nu mai este singura ţintă pe lista Skynetului. Medicul veterinar Kate Brewster (Claire Danes) îşi va vedea trecutul îndepărtat şi prezentul promiţător intrând în coliziune cu un viitor inimaginabil, dar numai dacă va scăpa din mâinile lui T-X.
Connor şi Kate realizează că Ziua Judecăţii e înfiorător de aproape de ei – mai au numai trei ore până la sfârşitul omenirii -, iar singura lor speranţă de supravieţuire este o dublură a cyborgului Terminator (Arnold Schwazenegger), fostul asasin misterios a lui Connor.
Împreună, ei trebuie să triumfe asupra tehnologiei superioare a lui T-X şi să oprească Ziua Judecăţii, sau să fie martori la distrugerea civilizaţiei umane. Filmul a primit pe siteurile de specialitate nota 8,5.

20.30 – Pro TV

ȘTIRI VIDEO GdS

Materialele de propagandă ale PSD, interzise de BEJ Dolj

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, obligat să înlăture broşurile şi ziarele de campanie ale PSD, pentru că acestea  “încalcă limitele libertăţii de exprimare”....

Restricţii rutiere pe mai multe străzi din Craiova

Primăria Municipiului Craiova anunţă restricţii de circulaţie în data de 24 noiembrie, cu ocazia desfășurării activității de preluare a buletinelor de vot de...