21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgram Colours Cinema în perioada 22 - 28 iulie

Program Colours Cinema în perioada 22 – 28 iulie

Jason Bourne Avanpremiera
Jason Bourne
Regia: Paul Greengrass
Cu: Tommy Lee Jones, Matt Damon, Julia Stiles,Alicia Vikander
Gen film: Acţiune, Thriller
Durată: 123 minute
Rating: N15  IMDB: 9.7
Matt Damon se întoarce în Jason Bourne, în cel mai memorabil rol din cariera sa. Paul Greengrass, regizorul a două dintre filmele din serie, Supremația lui Bourne și Ultimatumul lui Bourne, se întoarce, de asemenea, în fruntea echipei din spatele camerelor de filmat, pentru a regiza noul capitol care îl găsește pe protagonist forțat să iasă din umbră.
Joi 21:00

Bad Moms Avanpremiera
Mame bune şi nebune
Regia: Scott Moore, Jon Lucas
Cu: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Jada Pinkett Smith, Christina Applegate
Gen film: Comedie
Durată: 101 minute
Rating: N15  IMDB: –
Aparent, Amy (Kunis) are o viata perfecta: o casnicie fericita, copii isteti, o casa minunata si o cariera in ascensiune. Cu toate acestea, munceste mult, se ocupa de gospodarie si este pe punctul de a ceda nervos din cauza epuizarii. Satula sa respecte toate regulile impuse de societate, aceasta face echipa cu alte doua mame depasite de realitate, in misiunea de a se elibera de responsabilitatile conventionale. Actiunile lor iresponsabile, nepotrivite pentru orice mama, aduc trioul de belea in conflict deschis cu grupul mamelor perfecte de la scoala si reprezentanta acestora. Rezultatul va starni hohote de ras.
Joi 21:20

Star Trek Beyond 3D
Star Trek. Dincolo de infinit! 3D
Regia: Justin Lin
Cu: Zoe Saldana, Zachary Quinto, Simon Pegg,Karl Urban, Idris Elba, Chris Pine
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Durată: 114 minute
Rating: AP12  IMDB: 9.1
De data aceasta echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.
Vineri pana Miercuri 18:40; 21:00
Joi 18:40

Skiptrace
Detectivul, mafia şi cartoforul
Regia: Renny Harlin
Cu: Jackie Chan, Bingbing Fan, Johnny Knoxville
Gen film: Acţiune, Comedie
Durată: 107 minute
Rating: N15  IMDB: –
Skiptrace e povestea lui Bennie Chan (Jackie Chan), un detectiv din Hong Kong care e pe urmele infamului șef al mafiei Victor Wong de peste un deceniu. Când nepoata lui Bennie, Samantha (Bingbing Fan), intră în belele cu sindicatul crimei condus de Wong, Bennie se decide să-l găsească pe cel din cauza căruia a ajuns Samantha în această situație. Acesta e nimeni altul decât șmechreașul cartofor Connor Watts  (Johnny Knoville). Pornind într-o cursă contracronometru ca să-l predea pe Connor în Hong Kong, cei doi parteneri improbabili au parte de o aventură pe cât de incitantă, pe atât de periculoasă, care înconjoară tot globul, din munții Mongoliei până în deșertul Gobi.
Vineri pana Miercuri 17:20; 21:20
Joi 15:10; 19:10

The Shallows
Din adâncuri
Regia: Jaume Collet-Serra
Cu: Blake Lively
Gen film: Dramă, Thriller
Durată: 87 minute
Rating: N15  IMDB: 6.8
În captivantul thriller Din Adâncuri, Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb.  Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine.
Vineri pana Miercuri 15:30; 19:30
Joi 13:20; 17:20

Ice Age: Collision Course 3D
Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi
Regia: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
Cu: Simon Pegg, Ray Romano, Nick Offerman,John Leguizamo, Jennifer Lopez, Denis Leary,Adam Devine
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durată: 99 minute
Rating: AG  IMDB: 5.9
Acțiunea este declanșată de nimeni altul decât Scrat, care ajunge în Spațiu și declanșează o succesiune de evenimente care nu sunt neapărat de bun augur pentru îndrăgiții eroi Ice Age.
Dublat: Vineri, Luni pana Joi 12:50; Sambata, Duminica 11:00; 12:50
Subtitrat: Vineri pana Joi 14:40

The Legend of Tarzan 3D
Legenda lui Tarzan
Regia: David Yates
Cu: Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Christoph Waltz, Alexander Skarsgård
Gen film: Acţiune, Aventuri
Durată: 109 minute
Rating: AP12  IMDB: 6.8
Au trecut ani și ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață rafinată alături de soția sa, Jane (Robbie). De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conștient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie și răzbunare și pus în mișcare de căpitanul Leon (Waltz). Însă căpitanul și acoliții lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănțuie.
Vineri pana Joi 16:30

The Angry Birds Movie 2D
Angry Birds – Filmul 2D
Regia: Clay Kaytis, Fergal Reilly
Cu: Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride
Gen film: Acţiune, Animaţie, Comedie
Durată: 97 minute
Rating: AG  IMDB: 6.3
Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-și îmbogăți festinurile cu o așa delicatesă. Când ouăle dispar ca prin minune, pică pe umerii descurcărețului Red (Jason Sudeikis), a partenerului său de nădejde Chuck (Josh Gad) și a explozivului Bomb (Danny McBride) să le recupereze.
Dublat: Vineri, Luni pana Miercuri 13:40
Sambata, Duminica 11:50; 13:40

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS