Acasă Magazin Ia te uită! - Cele două feţe ale dragostei

Ia te uită! – Cele două feţe ale dragostei

-

94758_1

Distribuţia: Barbra Streisand, Jeff Bridges, Mimi Rogers, Lauren Bacall, Pierce Brosnan
Regia: Barbra Streisand
SUA, 1996, comedie romantică

Un profesor la Columbia University caută parteneră cu preocupări similare pentru o relaţie bazată pe prietenie. Trebuie să aibă peste 35 de ani şi să aibă doctoratul. Aspectul fizic nu este important. Aşa începe totul…
Rose Morgan predă literatura romantică la Universitatea Columbia, iar Gregory Larkin predă matematica la aceeaşi şcoală. După suferinţa provocată de relaţiile pasionale, Gregory este în căutarea unei relaţii bazate pe prietenie şi respect, dar, mai ales, care să excludă sexul. Citind anunţul, Claire, sora lui Rose, îl consideră pe Gregory bărbatul potrivit pentru sora ei. Pentru el, Rose este exact ce-şi dorea, visul devenit realitate. O femeie cu care să împărtăşească aceleaşi gusturi şi, mai ales, care să nu-l solicite sexual.
Pentru Gregory, dorinţa sexuală şi atracţia fizică nu sunt de lungă durată, de aceea răţuşca cea urâtă ar fi partenea ideală pentru el. Trăind într-un mediu în care mama avea un rol important în luarea deciziilor, Rose nu se mai simte în stare să-şi facă şi o viaţă personală.
Din acest moment, Gregory pare să apară la momentul oportun şi îi propune contractul ideal: o căsătorie în care pasiunea intelectuală să suplinească atracţia sexuală. Dar după căsătorie vor descoperi că între doi oameni perfect compatibili o iubire platonică nu e de ajuns.

Duminică – 14.00 – Pro TV

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.