Vara bate la ușă, iar ritmurile exotice și antrenante sunt din ce în ce mai căutate și utilizate de artiștii români. Excepție de la această regulă nu face nici frumoasa Simona Nae, cunoscută pentru hiturile “2 Nebuni” și “Coji de portocale”, care lansează primul ei single în limba spaniolă, intitulat “Tu me amas”.

O coproducție Cat Music și Sprint Music, piesa este compusă de către Simona, în colaborare cu Boier Bibescu, Chariton Robert Iohanes, Septimiu Urzică, Ene Dănuț Cristian și promite, încă de la primele acorduri, să fie o candidată la titlul de hitul verii.

“Am lucrat foarte mult la piesa “Tu me amas”, împreună cu Boier Bibescu și am pus mult suflet, pentru ca aceasta să iasă exact cum îmi doream. Melodia este una ritmată, de vară, genul de piesă pe care poți dansa până dimineața, dar care are și un mesaj profund, de iubire. Sper ca fanii și susținătorii mei să se regăsească în ea și să o asculte cu plăcere de fiecare dată”, a declarat Simona Nae.

Cu câteva zile înainte de lansare, noul single al Simonei Nae a fost ascultat în avanpremieră de către oameni aleși întâmplător pentru ca artistă să poată vedea la cald prima reacție a oamenilor când ascultau piesa. Artista a postat pe pagina ei de Facebook un filmuleț cu reacțiile oamenilor în momentul în care ascultau pentru prima dată noua ei piesă

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.