7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Cinema Colours Craiova în perioada 17-23 aprilie

Programul filmelor la Cinema Colours Craiova în perioada 17-23 aprilie

Eroii din seria "Răzbunătorii" revin pe marile ecrane (Foto: studentie.ro)
Eroii din seria „Răzbunătorii” revin pe marile ecrane (Foto: studentie.ro)

Cinema Colours a anunţat filmele care vor rula în perioada următoare pentru craiovenii cinefili. Vă prezentăm proiecţiile cinematografice pe care le puteţi urmări în perioada 17-23 aprilie, precum şi programul proiecţiilor.

The Avengers: Age of Ultron – Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron AVANPREMIERĂ
Regia: Joss Whedon
Cu: Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Christopher Robert Evans, Elizabeth Olsen
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 142 minute

Doritor să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele şi să controleze armata de roboţi a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite şi invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră şi Hulk vor avea nevoie de resurse ieşite din comun, dar şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor şi să emită distrugătoare radiaţii şi unde electromagnetice! Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: orele 19:15, 22:00

Cut Bank
Regia: Matt Shakman
Cu: Liam Hemsworth, Teresa Palmer, Billy Bob Thornton, John Malkovich
Gen film: Thriller
Durata: 93 minute

Dwayne McLaren (Liam Hemsworth, Hunger Games), un fost sportiv, star în colegiul lui, acum ajuns mecanic auto, visează să plece din minusculul orășel Cut Bank, cel mai friguros oraș din America, și să-și ia cu el și iubita care visează să participe la concursuri de frumusețe, Cassandra (Teresa Palmer). Dar planul lui pune în mișcare o serie de evenimente letale care îl aruncă în mijlocul unei investigații ale poliției conduse de șeriful Vogel (John Malkovich), protectorul întregului orășel, și singurul pe care Dwayne îl poate numi o figură paternă. Tatăl Cassandrei, Big Stan Steely (Billy Bob Thornton) este singurul care pare să-și dea seama că Dwayne intră în ceva foarte periculos, dar răul e deja făcut, iar ce urmează va schimba nu numai viața acestuia pentru totdeauna, ci și viața micului orășel. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri până Miercuri: ora 19:15

Danny Collins
Regia: Dan Fogelman
Cu: Al Pacino, Jennifer Garner, Melissa Benoist, Christopher Plummer, Bobby Cannavale
Gen film: Comedie, Dramă
Durata: 106 minute

Al Pacino este starul acestui film inspirat de evenimente petrecute în realitate. El este Danny Collins, un cântăreţ rock care a cunoscut faima în anii ’70 şi care nici acum, la bătrâneţe, nu vrea să renunţe la plăcerile vieţii de star rock. Când impresarul său (Christopher Plummer) descoperă că celebrul John Lennon i-a trimis lui Collins o scrisoare cu 40 de ani în urmă, eroul decide să schimbe direcţia şi începe o emoţionantă călătorie care îi readuce aproape membrii familiei şi îl face să o ia din nou de la capăt. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 17:10

Kidnapping Mr. Heineken – Răpirea lui Freddy Heineken
Regia: Daniel Alfredson
Cu: Sam Worthington, Ryan Kwanten, Jim Sturgess, Anthony Hopkins
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă
Durata: 95 minute
Povestea din interior a planificării, executării, consecinţelor şi prăbuşirii finale a răpitorilor magnatului berii Alfred „Freddy” Heineken, care a dus la cea mai mare răscumpărare plătită vreodată pentru o persoană. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 16:30

Paul Blart: Mall Cop 2 – Paul, mare poliţist la mall
Regia: Andy Fickman
Cu: Kevin James
Gen film: Comedie
Durata: 94 minute

După trăsnitele sale aventuri din primul film, dolofanul agent de pază Paul Blart este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraş din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-şi impresioneze şefii şi noi colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoţi iau în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire. Va reuşi Paul să le dejoace planurile? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 21:30

The Longest Ride – Cel mai lung drum
Regia: George Tillman Jr.
Cu: Oona Chaplin, Britt Robertson, Jack Huston
Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 139 minute

Ira și Ruth, Luke și Sophia – două cupluri separate de timp și vârstă – au foarte puține în comun până ce intervine o serie de evenimente neașteptate, iar viețile lor se întrepătrund. Nicholas Sparks, autorul de bestselleruri de la New York Times, creează o poveste de dragoste extraordinară care începe când o cutie cu scrisori vechi, plină cu o viață de iubire, înțelepciune și experiență, îi îndrumă pe Luke și Sophia către descoperirea valorilor lor reale și a sensului real al iubirii. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 18:30

Minuscule: Valley of the Lost Ants – Minuscule: Aventura furnicuţelor rătăcite 3D
Regia: Thomas Szabo, Hélène Giraud
Cu: Animaţie, Aventuri, Familie
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie
Durata: 89 minute

Într-o mică poiană liniştită, rămăşiţele unui picnic abandonat în grabă aprinde scânteia războiului între două triburi de furnici. Un îndrăzneţ tânăr gărgăriţă se trezeşte prins în mijlocul luptei. El se împrieteneşte cu una dintre furnicile negre, Mandible/Mandibula, şi îl ajută să-şi salveze muşuroiul de asaltul teribilelor furnici roşii războinice, condus de înfricoşătorul Butor. O călătorie fantastică la nivelul solului. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: 11:00

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast – Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri 3D
Regia: Steve Loter
Cu: Lucy Liu, Mae Whitman
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 76 minute

Noua animaţie din seria Tinkerbell ne-o arată pe Clopoţica într-o aventură ieşită din comun: când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfăţişarea nu spune nimic despre inima unei fiinţe, se împrieteneşte cu o misterioasă creatură gigantică, Clopoţica nu ştie dacă să se teamă sau nu pentru siguranţa zânelor. Dar când un grup de zâne ia iniţiativa de a captura „monstrul” înainte ca acesta să facă prăpăd în jur, Clopoţica va trebui să decidă dacă prejudecăţile sunt mai importante decât o inimă deschisă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor – film dublat
Vineri-Joi: ora 12:50

Fast and Furious – Furios şi iute
Regia: James Wan
Cu: Dwayne Johnson, Jason Statham, Paul Walker, Vin Diesel
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata: 140 minute

Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: orele orele 13:50, 14:30
Vineri-Miercuri: ora 21:10

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS