Acasă Magazin Lungmetrajul "La giovinezza/ Youth", cu Mădălina Ghenea, în competiţia oficială a Festivalului...

Lungmetrajul „La giovinezza/ Youth”, cu Mădălina Ghenea, în competiţia oficială a Festivalului de la Cannes

-

Lungmetrajul „La giovinezza/ Youth”, de Paolo Sorrentino, în care apare şi fotomodelul Mădălina Ghenea, a fost inclus în competiţia oficială a celei de-a 68-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, potrivit site-ului oficial al organizatorilor.

Fotomodelul slătinean Mădălina Ghenea a filmat alături de legendarul actor britanic Michael Caine, pentru pelicula „La giovinezza”, în regia lui Paolo Sorrentino. Tabloidul britanic Daily Mail prezenta, în iulie 2014, fotografii de pe platourile de filmare ale peliculei, în care Mădălina Ghenea apare defilând în ipostază de Miss Universe pe un podium, în timp ce este admirată de actorul Michael Caine.

Mădălina Ghenea, de 26 de ani, şi Michael Caine, de 82 de ani, fac parte din distribuţia filmului „La giovinezza”, alături de alţi actori cunoscuţi, precum Rachel Weisz, Harvey Keitel, Jane Fonda şi Paul Dano.

Filmul spune povestea a doi bătrâni prieteni – un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

„La giovinezza” este al doilea film la care regizorul italian Paolo Sorrentino lucrează cu actori de limba engleză, după „Rocker Hit: Ochi pentru ochi/ This Must Be the Place”, cu Sean Penn.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul imdb.com, pelicula ar urma să fie lansată pe 21 mai, în Italia. Filmările au avut loc în Italia, Elveţia şi Marea Britanie.

Cea de-a 68-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes va avea loc în perioada 13 – 24 mai. Juriul competiţiei oficiale va fi prezidat de cineaştii americani Joel şi Ethan Coen. Juriul secţiunii Un Certain Regard va fi prezidat de actriţa şi regizoarea Isabella Rossellini, iar cel al secţiunii Cinéfondation şi pentru scurtmetraje, de regizorul mauritan Abderrahmane Sissako.

ȘTIRI VIDEO GdS