11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie încearcă de 14 ani să obţină permisul de conducere

O femeie încearcă de 14 ani să obţină permisul de conducere

(Foto: Daily Mail)
(Foto: Daily Mail)

O femeie de 31 de ani, din Marea Britanie, se chinuie de 14 ani să obţină permisul de conducere. Deşi a schimbat de-a lungul timpului cinci instructori şi a cheltuit peste 5.000 de lire pentru lecţiile de şofat, Janine Mars a picat testul de fiecare dată. Janine Mars spune că, de-a lungul timpului, a avut cinci instructori, iar distanţa pe care a condus este aproape egală cu cea dintre Londra şi Perth (Australia). Şi totuşi, abilităţile pe care ar trebui să le aibă la volan au „trădat-o“ de fiecare dată, scrie dailymail.co.uk. „După atât de mulţi ani, am renunţat să mai ţin cont cât de mult am cheltuit pentru asta. Cu siguranţă însă e vorba de mai mult de 5.000 de lire, ceea ce este o nebunie. Cu banii aceştia aş fi putut cumpăra o maşină nouă. Dar nu pot să renunţ acum, am investit prea mult pentru a mă opri“, a declarat britanica.
Totuşi, veştile despre ea au început să circule, iar unii instructori au refuzat să o mai primească la cursurile lor. „Ultima dată când am încercat să găsesc un instructor în Kent, nimeni nu a vrut să mă accepte, pentru că ştiu cât de prost mă descurc. E ca şi cum aş fi pe o listă neagră“, a explicat Janine.  „Condusul nu e ceva ce îmi vine în mod natural“, a spus ea. „Niciodată nu am avut vreun accident. Totul este bine, conduc foarte calm, apoi, deodată, mă pierd. Toată lumea îmi spune că voi trece peste asta, însă, după 250 de lecţii de conducere, încă aştept să se întâmple acest lucru“, a adăugat Janine.
Pentru a o motiva, mama sa s-a oferit să-i cumpere o maşină nouă odată ce va obţine permisul de conducere. Janine nu este însă convinsă că acest lucru o va ajuta să treacă testul cu brio. „Poate pur şi simplu nu sunt făcută pentru a conduce“, a admis ea în cele din urmă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS