10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020

Ia te uită!

Luptătorul

iateuita

Distribuţia: Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams, Melissa Leo.
Regia: David O. Russell
Dramă, 2010, SUA

O poveste – la care Mark Wahlberg a visat ani în şir să o poată realiza – emoţionantă, bazată pe o întâmplare adevărată.
Doi fraţi fac echipă, când e în joc câştigarea titlului mondial la box. Mickey a stat toată viaţa în umbra fratelui mai mare. Boxeur şi el, dar fără faima celuilalt şi fără ajutorul antrenorului Dicky.
Când şansa sa vine, el trebuie să reuşească nu numai să aducă mândria în orăşelul său, dar şi să câştige bătălia mult mai importantă cu familia sa disfuncţională – un frate drogat şi o mamă iresponsabilă. Iubita, Charlene, îl sprijină cât e omeneşte posibil, ca să treacă peste toate şi să se concentreze la ceea ce va deveni o luptă legendară.
Filmul a primit Globurile de aur în 2011 pentru Cel mai bun actor în rol secundar, Christian Bale și Cea mai bună actriţă în rol secundar: Melissa Leo, aceiași actori câștigând şi Oscarurile la aceleași categorii.

22.30 – Pro TV

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...