10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020

Ia te uită!

Îngerul păzitor

iateuita

Distribuţia: Nicolas Cage, Meg Ryan, Andre Braugher
Regia: Brad Silberling
Dramă romantică – 1998

Seth, un înger care veghează asupra imensului Los Angeles, începe să-şi considere „slujba“ mai dificilă decât o găsea până acum. Cauza? El este un înger sosit pe Pământ, pentru a duce cu sine un suflet, dar se îndrăgosteşte de doctoriţa aflată la capul bolnavului, disperată din cauza neputinţei de a-i salva viaţa.
Fascinat, el începe să o urmărească. Atunci când află de la un pacient din spital că poate opta pentru o viaţă alături de ea, se hotărăşte. Totul e nou pentru el – gusturile, durerea fizică, texturile, lacrimile.
Începe încet-încet să se îndrăgostească de Maggie, frumoasa doctoriţă chirurg cardiac. Capabilă să-l simtă şi să-l vadă, Maggie este interesată la rândul ei de Seth, îngerul realizând curând că nemurirea lui este o barieră în relaţia lor. Răspundere cerească sau mortalitate şi o dragoste pământească: ce va alege Seth?  Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 7,9.

20.30 – Prima TV

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...