16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO lume nebună: Rochie de mireasă de 400 de kilograme

O lume nebună: Rochie de mireasă de 400 de kilograme

rochiemireasa

Artista Gail Fii Minnesota şi-a petrecut ultimii trei ani creând o rochie de mireasă care cântăreşte aproximativ 400 de kilograme. Rochia are o trenă de 20,5 metri şi este făcută din şapte kilometri de sârmă cu mărgele, 500.000 de mărgele de sticlă și peste 400.000 de cristale. De asemenea, la croiala rochiei a fost nevoie de peste un milion de cusături. Designul a durat mai mult de 833 de zile pentru a fi finalizat, iar artista care a realizat rochia speră ca aceasta să fie folosită într-un film și, în cele din urmă, expusă într-un muzeu.
„Am lucrat continuu“, a declarat Gail Fii Minnesota pentru ABC News. Designerul a lucrat la această rochie împreună cu 23 de femei. „Când am terminat-o, m-am oprit și am spus: «E gata!», și toată lumea s-a ridicat în picioare și a aplaudat“, a declarat artista.
Este imposibil să mergi îmbrăcată cu această rochie, al cărei nume este „Fantasia“. „Nu mă puteam mişca îmbrăcată în această rochie, dar m-am simţit ca o prinţesă din basme. Într-adevăr, este ca o fantezie“, a spus fotomodelul Jessica Collette, care a probat rochia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS