12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul filmelor la Colours Cinema în săptămâna 12-18 septembrie

Programul filmelor la Colours Cinema în săptămâna 12-18 septembrie

Cinematograful Colours Cinema aduce din nou în atenția publicului craiovean cele mai noi şi populare filme. Vă prezentăm producţiile cinematografice pe care le puteţi vedea în săptămâna 12-18 septembrie, precum şi programul proiecţiilor.

Guardians of the Galaxy 3D
Regia: James Gunn
Distribuţie: Dave Bautista, Zoe Saldana, Chris Pratt
Durata: 122 minute
Gen: Acţiune, SF

Studiourile Marvel lansează o echipă nouă, Gardienii galaxiei! Aceasta lărgeşte universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezeşte ţinta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce ameninţă soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze o echipă cu invincibilul Drax Distrugătorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu formă de copac, şi cu ratonul Rocket. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului şi posibila ameninţare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei este clar că urmează o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru a salva lumea aşa cum o ştim. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 15:00

The House of Magic 3D
Regia: Ben Stassen, Jeremy Degruson
Distribuţie: Emily Blunt, Ron Perlman, William Shatner, Ewan McGregor, Kiefer Sutherland
Durata: 85 minute    
Gen: Animaţie, Aventuri, Familie

Thunder, o pisicuţă abandonată, se adăposteşte de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ţi-o poţi imagina! Aceasta îi aparţine unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârşit şi-a găsit un cămin alături de el şi ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder şi restul „familiei” trebuie să ia măsuri. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 13:00
Sâmbăta-Duminică: orele 11:00; 13:00
Luni-Marţi: ora 13:00
Miercuri: orele 11:00; 13:00

Teenage Mutant Ninja Turtles 3D
Regia: Jonathan Liebesman
Distribuţie: Megan Fox, Jeremy Howard
Durata: 87 minute    
Gen: Acţiune, SF, Aventuri

Donatello, Rafael, Leonardo şi Michelangelo de-abia aşteaptă să ne arate pe marele ecran extraordinarele lor abilităţi la a mânui arme cât mai diverse. Filmul produs de Michael Bay ia povestea de la început: patru ţestoase intră în contact cu o substanţă radioactivă, ceea ce le conferă inteligenţă umană, dimensiuni umanoide, dar şi puteri extraordinare. Împreună cu prietena lor April O’Neill, cei patru prieteni vor avea de înfruntat unul dintre cei mai redutabili antagonişti din universul popularizat de seria de benzi desenate şi de serialul animat. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 17:30

The Captive
Regia: Atom Egoyan
Distribuţie: Scott Speedman, Ryan Reynolds, Rosario Dawson, Mireille Enos, Alexia Fast
Durata: 112 minute    
Gen: Thriller

Opt ani au trecut de la dispariţia Cassandrei şi iată că noi şi tulburătoare indicii apar, sugerând că ea este încă în viaţă. Poliţia, părinţii fetei şi chiar Cassandra vor face tot posibilul pentru a descoperi misterul dispariţiei ei. Filmul lui Atom Egoyan a fost inclus în selecţia cele mai recente ediţii a festivalului de la Cannes. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 16:30

The Giver
Regia: Phillip Noyce
Distribuţie: Meryl Streep, Odeya Rush, Jeff Bridges, Taylor Swift
Durata: 100 minute    
Gen: Dramă, Fantastic

Acţiunea are loc într-o societate distopică şi ternă a viitorului, în care oamenii au fost lăsaţi fără nici un fel de amintiri, astfel încât aceştia nu mai manifestă nici un fel de sentiment sau emoţie, fiind asemenea unor roboţi ale căror îndatoriri/meserii sunt prestabilite. Când un băiat de 12 ani este desemnat drept Receptor al Amintirilor (The Giver), descoperă că lucrurile nu sunt atât de frumoase şi de perfecte precum îşi imagina. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 14:20

Into the Storm
Regia: Steven Quale
Distribuţie: Richard Armitrage, Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter
Durata: 89 minute
Gen: Acţiune, Thriller

O furtună însoţită de tornade loveşte orăşelul Silverton, din statul Oklahoma, distrugând totul în cale într-o singură zi. Amploarea evenimentului depăşeşte cu mult aşteptările aşa-numiţilor „vânători de tornade” şi locuitorilor. Elevii de la liceul local împreună cu alţi supravieţuitori documentează furtuna şi consecinţele catastrofale ale acesteia cu ajutorul camerelor de la telefoanele mobile şi aparatelor de fotografiat. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri: orele 19:30; 21:30
Joi: ora 19:30

If I Stay
Regia: R.J. Cutler
Distribuţie: Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Liana Liberato
Durata: 107 minute
Gen: Dramă

Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare şi un iubit minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau daca va rămâne în Oregon cu cei dragi. Însă, într-o dimineata cu ninsoare, totul se schimbă, iar decizia pe care brusc trebuie să o ia devine dramatică şi cu adevărat dificilă. Mia îşi pierde părinţii şi fratele mai mic într-un accident rutier şi, cu toate că nu îşi aminteşte momentul impactului, ea îi poate vedea pe cei din jur şi pe sine. Mia evocă evenimente din viaţa sa, descrie ceea ce vede şi aude în spital, deşi nu poate simţi nimic şi este din ce în ce mai slabită. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Duminică: orele 12:20; 21:10
Luni-Marţi: ora 21:10
Miercuri: orele 12:20; 21:10
Joi: ora 21:10

As Above, So Below
Regia: John Erick Dowdle
Distribuţie: Ben Feldman, Edwin Hodge, Perdita Weeks
Durata: 93 minute
Gen: Thriller

Pe sub străzile Parisului se întind kilometri întregi de catacombe unde își găsesc odihna eternă prea multe suflete ca să mai poată fi numărate. O echipă de exploratori se aventurează într-un labirint secret al oaselor și descoperă secretul existenței acestui oraș al morților.Precum În Iad, Așa Și Pe Pământ este o călătorie în lumea terorii și a nebuniei, o explorare a profunzimilor sufletului omenesc care scoate la suprafață adevărul de care ne temem cu toții: demonii personali sunt întotdeauna pregătiți să se întoarcă pentru a ne bântui. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 19:10

The Maze Runner  – Avanpremieră
Regia: Wes Ball
Distribuţie: Dylan O’Brien, Kaya Scodelario
Durata: 113 minute
Gen: Mister, SF, Thriller

Povestea îl are în centru pe Thomas, un adolescent al viitorului care se trezeşte înconjurat de alţi băieţi de vârsta lui, care-i urează bun venit în Poiană, un spaţiu gigantic înconjurat de ziduri de piatră. Nici ei nu au habar cum au ajuns acolo şi nu-şi amintesc nimic din viaţa lor de dinainte. Ştiu doar că între ei şi posibila libertate se află un labirint gigantic, plin de primejdii… Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 21:20

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS