3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDouă trenuri către litoral, în perioada 15 - 17 august

Două trenuri către litoral, în perioada 15 – 17 august

CFR Călători a anunțat că va introduce suplimentar două trenuri către litoral, în perioada 15 – 17 august, pentru a veni în întâmpinarea cererilor primite din partea celor care intenționează să călătorească spre litoral în acest weekend, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, vineri, 15 august, trenul Regio 13801 va pleca din București Gara de Nord la ora 2,50 și va sosi în Mangalia la ora 8,21. Va avea opriri în toate stațiunile de la malul mării. Duminică după amiază, în data de 17 august, trenul Regio 13802 va pleca din Mangalia la ora 16,20 și va sosi în București Nord la ora 21,45.

La aceste trenuri, tariful este de 19,9 lei/sens/călătorie, prin oferta Bilet de Weekend. Aceste tarife sunt valabile pentru 4 weekend-uri consecutive, iar rezervarea locului nu este obligatorie.
De asemenea, CFR Călători informează că agențiile de voiaj nu vor avea program de lucru cu publicul în data de 15 august. Sâmbătă și duminică, agențiile de voiaj CFR Călători vor funcționa după programul normal. Pentru a evita aglomerația de la casele de bilete, CFR Călători recomandă pasagerilor să își cumpere bilețele cu anticipație, online de pe www.cfrCălători.ro, de la automatele XsellKiosk din gările mari, de la automatele ZebraPay din marile centre comerciale, de la agenții de voiaj CFR și de la agenții de turism acreditate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS