14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinRestricţii de circulaţie în Vâlcea şi Argeş

Restricţii de circulaţie în Vâlcea şi Argeş

Pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor destinate exclusiv transportului de persoane, din cauza unei alunecări de teren produse în zona Deduleşti. Şoferii pot utiliza rutele ocolitoare pentru taficul greu:  -DN64 Râmnicu Vâlcea – Găneasa, DN65 Găneasa –  Slatina -Piteşti sau  DN1 Veştem – Braşov, DN1A Braşov – Ploieşti – Bucureşti.

În județul Argeș, pe DN67B Pitești – Drăgășani, cu toate că circulaţia a fost reluată în zona Vedea, traficul rutier rămâne întrerupt la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, din cauza unui pod avariat în urmă cu două luni, tot de o viitură. Autovehiculele circulă deviat, pe ruta DN65 Piteşti – Slatina – Găneasa, DN64 Găneasa – Drăgăşani. Există şi rute ocolitoare alcătuite din drumuri judeţene sau comunale, pe care le pot folosi locuitorii din zonă.

Conform informaţiilor primite de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Craiova, circulația feroviară este întreruptă pe secţia de cale ferată 906, între Pitești și Curtea de Argeș, în zona localității argeșene Borlești, după ce un automotor a deraiat marți, din cauza unei viituri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS