14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAtenţionare de călătorie în Bosnia şi Herţegovina din pricina stării drumurilor

Atenţionare de călătorie în Bosnia şi Herţegovina din pricina stării drumurilor

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii care se deplasează în Bosnia şi Herţegovina cu privire la starea actuală a drumurilor, după cu urmează:
M-18: Srebrenik-Sicki-Brod traficul este obstrucţionat, iar vehiculelor nu le este permis accesul prin localitatea Tinja.
Camioanelor le este interzis accesul pe drumul regional R-461 Srebrenik-Bukva şi pe R-461a Srebrenik-Donja Orahovica.
Alunecările de teren au provocat închiderea totală a drumului M-18 între Tarnovo şi Brod, pe râul Drina, Dobro Polje-Miljevina şi pe M-4 între Simin Han şi Kalesija (Babajici).
Ca variante ocolitoare pentru autoturisme, se recomandă folosirea rutei Dobro Polje-Jelasca-Miljevina, iar pentru autobuze şi tiruri varianta Sarajevo-Sokolac-Rogatica-Gorazde-Brod.
Traficul este încă oprit în R-459 Lopare-Gornja Tuzla, obstrucţionat în M-17 Maglaj-Doboj (Kosovo) şi M-16.1 Klasnice-Prnjavor şi pe autostrada M-4: Simin Han-Kalesija sau pe M-18 între Tuzla şi Bijelina (în Lijesce).
Pe traseul M-14.1 Bosanski Brod-Odzak, în Lijesce, a început procesul de deminare a zonei, de aceea suspendarea temporară a traficului este posibilă.
MAE recomandă cetăţenilor români care doresc să tranziteze sau să călătorească în Bosnia şi Herţegovina să urmărească atenţionările de călătorie postate pe site-ul www.mae.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS