19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul filmelor la 3D Colours Cinema în săptămâna 21-27 martie

Programul filmelor la 3D Colours Cinema în săptămâna 21-27 martie

Cinematograful 3D Colours Cinema a anunţat astăzi programul filmelor care rulează în săptămâna 21-27 martie. Iată care sunt producţiile cinematografice pe care le puteţi viziona în această perioadă, precum şi orele la care puteţi viziona.

Divergent
Regia: Neil Burger
Cu: Shailene Woodley, Kate Winslet, Theo James
Durata: 139 minute    
Gen: Acţiune, Aventuri, Romantic, SF

Într-un Chicago distopic, societatea este împărţită în cinci facţiuni separate, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici) şi Erudiţia (cei inteligenţi). În fiecare an, într-o zi anume, tinerii în vârstă de şaisprezece ani trebuie să-şi aleagă facţiunea cărora se vor alătura pentru tot restul vieţii. Eroina, Beatrice, face o alegere care va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe ea însăşi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri- Joi: ora 22:30

The Grand Budapest Hotel
Regia: Wes Anderson
Cu: Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Edward Norton
Durata: 100 minute    
Gen: Comedie, Dramă

The Grand Budapest Hotel descrie aventurile lui Gustave H (Ralph Fiennes), un legendar portar la un mare hotel european din perioada interbelică, şi ale lui Zero Moustafa, hamalul hotelului, care devine cel mai bun prieten al său. Povestea include un furt de proporţii şi recuperarea unei picturi renascentiste, dar şi lupta pentru o avere de familie, totul pe fundalul schimbărilor bruşte şi dramatice ce afectează viaţa pe continent. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 20:30

Non-Stop
Regia: Jaume Collet-Serra
Cu: Liam Neeson, Julianne Moore
Durata: 106 minute    
Gen: Acţiune, Thriller

La peste 10.000 de metri altitudine, Liam Neeson sfidează pericolul şi intră din nou în acţiune, în Non-Stop, un thriller plin de suspans şi situaţii la limita imposibilului. În timpul unui zbor transatlantic New York – Londra, ofiţerul de zbor Bill Marks (Neeson) primeşte mai multe mesaje criptate prin care este instruit să convingă linia aeriană să transfere 150 de milioane de dolari într-un cont secret. În caz contrar, un pasager din avion va fi omorât la fiecare 20 de minute. Cu un spaţiu de desfăşurare limitat, un inamic necunoscut şi multe dovezi care îl incriminează, Marks trebuie să salveze atât pasagerii din avion, cât şi propria reputaţie. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 14:00

300: Rise of an Empire 3D
Regia: Noam Murro
Cu: Eva Green, Rodrigo Santoro,
Durata: 103 minute    
Gen: Acţiune, Dramă, Razboi

După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în forţă consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său şi dezvoltarea unei armate invincibile. Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes îşi concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care doreşte să unifice toate teritoriile greceşti. „300: Ascensiunea unui Imperiu” promite acţiune de proporţii epice, efecte vizuale excepţionale şi o bătălie cutremurătoare pe mare. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni-Joi: orele 19:00, 23:30
Sâmbătă, Duminică: orele 14:40, 19:00, 23:30

Better Living Through Chemistry
Regia: Geoff Moore, David Posamentier
Cu: Olivia Wilde, Sam Rockwell
Durata: 91 minute    
Gen: Comedie, Dramă

Cu tagline-ul „Fericirea nu are formulă”, comedia urmăreşte aventurile unui farmacist dintr-un mic orăşel a cărui viaţă lipsită de evenimente se transformă într-un adevărat iureş când începe o relaţie cu o clientă seducătoare. Alcoolul şi drogurile vor face aventura lui Doug (Sam Rockwell) cu Elizabeth (Olivia Wilde) încă şi mai intensă, dar eroul îşi va da seama curând că „chimia” nu este de ajuns…Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 16:00

Dallas Buyers Club
Regia: Jean-Marc Vallée
Cu: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto
Durata: 117 minute    
Gen: Biografic, Dramă

Filmul prezintă povestea unui electrician texan, lupta lui cu instituţiile medicale şi cu companiile farmaceutice după ce a fost depistat HIV-pozitiv în 1986. El caută medicamente alternative care ar putea să-l ajute şi la care şi alte persoane cu acest virus vor putea avea acces. Un film pentru care Jared Leto a obţinut Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 18:10

Mr. Peabody & Sherman 3D
Regia: Rob Minkoff
Cu: Max Charles, Ty Burrell
Durata: 92 minute    
Gen: Animaţie, Aventuri

Filmul vorbeşte despre câinele Peabody (Ty Burrell), cea mai deşteaptă creatură din lume ce se întâmplă să fie un câine. Când „stăpânul” său, băieţelul Sherman (Max Charles), alege să folosească fără permisiune maşina timpului, numită WABAC, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control, ivindu-se consecinţe dezastruoase, dar şi nemaipomenit de amuzante. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni-Joi: ora 14:30
Sâmbătă – Duminică: orele 10:45; 12:45

Need For Speed: Începuturi 3D
Regia: Scott Waugh
Cu: Dominic Cooper, Imogen Poots, Aaron Paul, Dakota Johnson
Durata: 131 minute    
Gen: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller

Tobey (Aaron Paul), un pilot de curse ilegale, este băgat la închisoare când prietenul său cel mai bun moare în timpul unei curse. Realizând că a fost înşelat şi că a căzut în capcana fostului său asociat, Tobey îşi ispăşeşte pedeapsa gândindu-se încontinuu la răzbunare… După eliberare, se înscrie în cea mai periculoasă şi lungă cursă ilegală, ce are loc pe întreg teritoriul Statelor Unite. De parcă pericolul întrecerilor fără reguli între bolizi nu ar fi de ajuns, fostul său asociat promite o imensă sumă de bani pentru scoaterea lui Tobey din joc… Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: orele 16:35; 21:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS