Acasă Magazin Ben Affleck, în rolul lui Batman

Ben Affleck, în rolul lui Batman

-

Actorul american Ben Affleck a fost ales de studiourile Warner Bros pentru a-i succede lui Christian Bale în rolul lui Batman, infomrează corriere.it. Studiourile Warner Bros. au anunţat în luna iulie că doresc să îi reunească pe super-eroii Superman şi Batman într-un film, a cărui lansare este prevăzută pentru anul 2015, care va fi o continuare a lungmetrajului „Man of Steel: Eroul“, cel mai recent film din franciza „Superman“, lansat în acest an.
„Ştiam deja că avem nevoie de un actor extraordinar pentru a prelua rolul unuia dintre supereroii cei mai populari al DC Comics, iar Ben Affleck îndeplineşte toate aceste condiţii“, a declarat Greg Silverman, preşedintele studiourilor Warner Bros, într-un comunicat publicat în revista Variety.
Filmul, care nu are deocamdată un titlu, va fi regizat de Zack Snyder, cineastul aflat deja în spatele camerei pentru a regiza „Man of Steel: Eroul“, iar britanicul Henry Cavill îşi va relua rolul Superman.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.