19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎmbarcă-te în "Avioane" cu Blue Air şi Forum Film România!

Îmbarcă-te în „Avioane” cu Blue Air şi Forum Film România!

Votaţi avionul preferat, iar până la finalul lunii august puteţi câştiga bilete de avion Blue Air pentru întreaga familie, către destinaţiile europene preferate, premii surpriză şi invitaţii la Avanpremiera filmului Avioane! Blue Air şi Forum Film România au încheiat un parteneriat pentru lansarea filmului “Avioane”/ ”Planes”, cea mai nouă animaţie Disney. Astfel, pasagerii Blue Air vor face cunoştinţă cu haioasele avioane Disney încă din momentul achiziţionării biletului de avion, de pe site-ul oficial Blue Air (www.blueairweb.com).

Din înaltul cerului, Blue Air vă invită să intraţi în lumea plină de adrenalină a noii animaţii Disney – „Avioane”/”Planes”! Părinţii şi copiii sunt încurajaţi să voteze în luna august avionul preferat, în cadrul aplicaţiei de Facebook special concepută şi să intre în cursa către destinaţia pe care şi-o doresc, alături de întreaga familie! Votează zilnic avionul preferat şi vei avea mai multe şanse de câştig! În plus, fanii „Planes” pot afla toate detaliile despre noua animaţie şi despre haioasele personaje, din pagina de Facebook Blue Air, cât şi de pe pagina de Facebook CineForum.
Toamna începe pe un ton vesel, mai ales pentru fanii „Cars”/”Maşini”, deoarece primele zile ale lunii septembrie aduc pe marile ecrane din România, animaţia Disney, „Planes/ Avioane”. Astfel, haioasele maşini, pline de personalitate, se transformă într-o serie de avioane cel puţin la fel de simpatice, care se întrec printre nori şi nu pe pământ. Fiecare avion vesel colorat, fie că este militar, utilitar sau de viteză, este gata să îşi atingă aspiraţiile înalte şi să înfrunte curajos adversarii de cursă… aeriană. Animaţia are premiera în Romania pe data de 6 septembrie 2013, în format 3D şi 2D, şi îl are în centru pe Dusty, un avion mic, cu vise mari. Acesta işi doreşte să concureze în cea mai mare cursă aeriană din lume “Wings Around The Globe”, doar că frica sa de înălţimi îi stă în cale.  Pentru că dorinţa este mai puternică decât orice, Dusty reuşeşte să-şi găsescă un antrenor priceput, care să îl ajute să învingă – prin talent mai degrabă decât performanţe tehnice – alţi adversari mult mai bine dotaţi. Skipper, ursuzul dar talentatul antrenor, reuşeşte să scoată tot ce e mai bun din micuţul avion de stropit recolte cu frică de înălţime şi, în acelaşi timp, învaţă la rândul său câteva lecţii importante de viaţă.  Dacă va reuşi curajosul Dusty să învingă adversarii aerieni de temut şi ce lecţii de viaţă învaţă atât el, cât şi bătrânul Skipper, aflaţi urmărind filmul pe marile ecrane, începând cu data de 6 septembrie. Fie că eşti fan al avioanelor militare, al planoarelor sau al celor de linie, vino alături de noi în lumea de peste nori şi votează-ţi personajul preferat! Blue Air te trimite să experimentezi aventurile cele mai frumoase ale lui Dusty, Bravo, Echo şi Skipper… pentru că două din aeronavele companiei Blue Air poartă numele de Echo şi Bravo.Intră în concurs până pe 31 august 2013 şi VOTEAZĂ AVIONUL PREFERAT!
Mai multe detalii despre parteneriatul Blue Air – Forum Film găsiţi pe: http://www.facebook.com/BlueAirSmartFlying şi https://www.facebook.com/CineForum.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS