10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrimari, poliţişti, doctori în genetică şi cântăreţi consacraţi pe scena de la "Vocea României"

Primari, poliţişti, doctori în genetică şi cântăreţi consacraţi pe scena de la „Vocea României”

Între 5 şi 8 august, în platoul din Buftea, au avut loc “audiţiile pe nevăzute” pentru cel de-al treilea sezon al show-ului “Vocea României”. Moga şi-a aranjat papionul, Brenciu şi-a pregătit speech-ul, Loredana şi-a lustruit “aura” de divă şi Smiley şi-a afişat z
zâmbetul, iar competiţia supremă a vocilor a luat startul în forţă. Concurenţi cu vârste cuprinse între 16 şi 64 de ani din întreaga ţară, dar şi din Republica Moldova, Serbia şi chiar Emiratele Arabe Unite, au venit la “Vocea României”, dornici să îşi îndeplinească visul prin muzică.
Timp de patru zile, muzica s-a auzit fără oprire, aplauzele au curs în valuri, emoţiile au umplut atmosfera şi cele mai bune voci au întors scaunele antrenorilor. Scena a fost luată cu asalt de adevărate personaje. Nu mică le-a fost mirarea antrenorilor când au aflat că cei care le-au întors scaunele sunt poliţişti, primari, oameni de afaceri sau doctoranzi în genetica. Artişti care au pătruns deja pe piaţa muzicală românească au încercat şi ei să întoarcă scaunele celor patru antrenori pentru că un scaun întors este un pas în carieră pentru fiecare dintre ei. În competiţie au intrat aşadar Stella, pe care ascultătorii o cunosc din featuringul cu Matteo în piesa “Push it”, Răzvan Onilă, fratele unui fost component al trupei Axxa, fostul solist al trupei Desperado, Alexandru Anghel, fratele Monicăi Anghel sau Munner, fost concurent în primul sezon al show-ului “Românii au talent”, care de curând a lansat un featuring împreună cu cei de la Mandinga, pe piesa “Bling”.
După Ştefan Stan şi Julie Mayaya, rămâne de văzut cui va reveni titlul de “Vocea României” şi marele premiu de 100.000 de euro pus din nou în joc în cel de-al treilea sezon al show-ului, într-o luptă care se anunţă de-a dreptul incendiară, în această toamnă la Pro Tv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS