17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Magazin Jason Priestley îşi scrie memoriile

Jason Priestley îşi scrie memoriile

-

Actorul Jason Priestley, unul dintre protagoniştii serialului de televiziune „Beverly Hills 90210“, a semnat un contract cu prestigioasa editură americană HarperCollins pentru a-şi scrie memoriile, informează contactmusic.com.
Actorul, de 43 de ani, spune că va vorbi în acest volum de memorii despre viaţa sa privată, despre accidentul său de maşină din 2002 şi despre cele cinci zile petrecute la închisoare în 2000, după ce a fost arestat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate. Jason Priestley le-a promis fanilor că va face şi câteva dezvăluiri inedite din timpul filmărilor de la serialul „Beverly Hills 90210“, produs de Fox şi difuzat timp de zece sezoane. 

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.