Acasă Magazin Jason Priestley îşi scrie memoriile

Jason Priestley îşi scrie memoriile

-

Actorul Jason Priestley, unul dintre protagoniştii serialului de televiziune „Beverly Hills 90210“, a semnat un contract cu prestigioasa editură americană HarperCollins pentru a-şi scrie memoriile, informează contactmusic.com.
Actorul, de 43 de ani, spune că va vorbi în acest volum de memorii despre viaţa sa privată, despre accidentul său de maşină din 2002 şi despre cele cinci zile petrecute la închisoare în 2000, după ce a fost arestat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate. Jason Priestley le-a promis fanilor că va face şi câteva dezvăluiri inedite din timpul filmărilor de la serialul „Beverly Hills 90210“, produs de Fox şi difuzat timp de zece sezoane. 

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...