Acasă Magazin Jim Carrey, bun de plată

Jim Carrey, bun de plată

-

Actorul canadian Jim Carrey a fost amendat cu 72.000 de dolari pentru că nu a plătit asigurarea pentru angajaţii studioului său de artă din New York. Starul hollywoodian, de 51 de ani, a înfiinţat studioul de artă Church of FFC în anul 2011 şi a fost dat în judecată de Biroul pentru asigurări ale angajaţilor (Workers’ Compensation Board/ WCB) din statul New York, informează dailymail.co.uk. Potrivit documentelor depuse la tribunal, Jim Carrey nu a plătit acea amendă, obligând astfel WBC să îl dea în judecată, însă actorul spune că este nevinovat. Legea americană impune ca angajatorii să obţină şi să plătească în mod continuu o asigurare suplimentară pentru toţi angajaţii lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...