17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Magazin Jim Carrey, bun de plată

Jim Carrey, bun de plată

-

Actorul canadian Jim Carrey a fost amendat cu 72.000 de dolari pentru că nu a plătit asigurarea pentru angajaţii studioului său de artă din New York. Starul hollywoodian, de 51 de ani, a înfiinţat studioul de artă Church of FFC în anul 2011 şi a fost dat în judecată de Biroul pentru asigurări ale angajaţilor (Workers’ Compensation Board/ WCB) din statul New York, informează dailymail.co.uk. Potrivit documentelor depuse la tribunal, Jim Carrey nu a plătit acea amendă, obligând astfel WBC să îl dea în judecată, însă actorul spune că este nevinovat. Legea americană impune ca angajatorii să obţină şi să plătească în mod continuu o asigurare suplimentară pentru toţi angajaţii lor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.