22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinGoale pentru o cauză nobilă

Goale pentru o cauză nobilă

Atunci când vine vorba de o cauză nobilă, chiar şi cele mai pudice vedete renunţă la timiditate şi îşi arată nurii, relatează tgcom.

Tot mai multe vedete acceptă să îşi arate nurii pentru o cauză nobilă. Una dintre cauzele preferate ale vedetelor este protejarea animalelor. Natalie Imbruglia, Pamela Anderson, Christina Applegate, Elisabetta Canalis, Alicia Silverstone, Eva Mendes, Jenna Jameson, Kat Von D şi Khloe Kardashian sunt doar câteva dintre vedetele care au acceptat să se alăture organizaţiei PETA în lupta pentru protejarea animalelor.
De altfel, organizația PETA, cea care luptă de ani de zile să interzică testarea produselor cosmetice pe animale, jupuirea lor pentru blană și maltratarea lor în scopuri financiare, a reușit, de-a lungul timpului, să își treacă de partea lor susținători importanți.
Datorită PETA, vedete de renume precum Pamela Anderson, Christina Applegate, Elisabetta Canalis, Alicia Silverstone, Eva Mendes sau Kat Von D şi-au încântat fanii cu imagini senzuale şi, în acelaşi timp au demonstrat că au o latură umană, demnă de apreciat: dragostea pentru necuvântătoare.
Una dintre cele mai senzuale apariţii a fost cea a Evei Mendes, care s-a lăsat fotografiată nud din dragoste pentru animale. Actriţa a declarat că a fost impresionată de suferinţa prin care trec animalele şi a urmărit un material video în care acestea erau jupuite. „Am un căţel la care ţin foarte mult. La el m-am gândit atunci când am decis să mă alătur organizaţiei. M-am întrebat: «Aş putea să-l mănânc? L-aş ţine în cuşcă? L-aş jupui?». Sigur, nu. În fiecare an, mii de animale sunt omorâte pentru blana lor“, a explicat actriţa.
Vedeta a fost de acord ca imaginea ei să fie folosită de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) într-o campanie care să arate
dezavantajele folosirii blănurilor naturale. „Blana? Mai degrabă aş umbla dezbrăcată!“, se menţionează pe posterul în care apare vedeta.
Ea a povestit că s-a hotărât să facă acest pas după ce a primit o scrisoare de la PETA, în care asociaţia îşi exprima dezacordul pentru faptul că actriţa purtase, în cadrul lansării primului ei film, o haină de blană naturală. „Am fost atât de impresionată de scrisoare, încât mi-am jurat să nu mai port niciodată haină de blană. Cei care ţin neapărat să le poarte au la dispoziţie hainele din blană artificială, la fel de frumoase. Este important ca oamenii să-şi dea seama că au şi alte opţiuni şi că a omorî un animal doar ca să-i porţi blana nu este cool deloc. Ce este cool? Să respecţi toate formele de viaţă asta e cool“, a spus actriţa.

Vegetariene sexy

La rândul său, Lisa Edelstein, actriţa care a interpretat-o pe Lisa Cuddy din serialul de succes „Doctor House“, şi-a dat hainele jos pentru a convinge oamenii să nu mai omoare animalele şi să treacă la un stil de viaţă vegetarian. De asemenea, actriţa americană Alicia Silverstone a acceptat să pozeze nud, pentru o campanie PETA. Cunoscută drept o vegetariană convinsă, care nu a mai mâncat carne de zece ani, Alicia nu a ezitat să se dezbrace complet pentru a fi şi mai convingătoare. „Sunt Alicia Silverstone şi sunt vegetariană“, spune vedeta, care povesteşte cum renunţarea la produsele din carne i-a schimat viaţa radical. „Nu am fost întotdeauna vegetariană, dar de mică mi-au plăcut animalele. Acum mă simt mult mai bine, am mai multă energie şi arăt mai bine decât acum zece ani“, spune Silverstone. Din această galerie nu putea lipsi voluptuoasa Pamela Anderson, care a renunţat în dese rânduri la haine de dragul animalelor. Actriţa atrage atenţia că animalele ucise pentru pielea sau blana lor au sentimente, personalităţi unice, la fel ca oamenii, au familii şi relaţii cu alte vieţuitoare şi pot simţi durerea atunci când sunt omorâte. În acelaşi timp, ea le recomandă tuturor iubitorilor de animale să devină vegetarieni şi să renunţe la uciderea animalelor pentru hrană.
Altă vegetariană celebră este Christina Applegate,
vedeta din celebrul serial „Familia Bundy“. În urmă cu ceva timp, ea a fost imaginea campaniei „Fur: Get MeNot“. Purtând doar un colier şi o pereche de mănuşi, Christina Applegate şi-a sfătuit fanii să nu cumpere blănuri. „Se fabrică acum nişte blănuri sintetice foarte bune, aşa că nimeni nu are nevoie de blănuri naturale. Cele sintetice sunt mult mai ieftine, nu-i nevoie să cheltuiţi o avere. De ce nu căutaţi alte opţiuni, în loc să omorâţi atâtea animale?“, spune vedeta. Christina a devenit vegetariană chiar în timpul filmărilor la „Married With Children“ („Familia Bundy“). „Luam prânzul pe platou şi tocmai îmi aduseseră nişte friptură în sânge. M-am uitat mai bine în farfurie şi, când am văzut sânge, am realizat că nu am cum să mănânc ceva ce a fost cândva viu. Aşa că m-am oprit brusc şi de atunci nu m-am mai atins de carne“, a povestit vedeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS