18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSuperputeri de mamă

Superputeri de mamă

Nu încape îndoială că o femeie, imediat ce devine mamă, capătă nişte puteri de-a dreptul magice, se arată într-un articol publicat de site-ul sfatulparintilor.ro. Indiferent dacă aveţi unul sau zece copii, tot vor fi lucruri care vă vor lua prin suprindere. Şi, cu toate astea, este aproape imposibil să nu găsiţi soluţii. De aceea, am putea spune, fără doar şi poate, că mamele au nişte superputeri, o baghetă magică ce face lucrurile să funcţioneze. Şi nimic din toate astea nu era înainte de a deveni mame.
Iată câteva superputeri pe care doar mamele le au.

Mămica insomniacă
Mamele au această abilitate incredibilă de a petrece zile şi uneori chiar săptămâni fără a dormi un somn normal.

Auz supersonic
Vi s-a întâmplat vreodată să auziţi ceva ce nimeni altcineva din încăpere nu a putut auzi, dar sunteţi sigură că e ceva legat de copilul dumneavoastră ? Aţi alergat în camera lui şi aţi descoperit că era pe jos, căzuse din pat? Atunci aveţi superputerea auzului fin, supersonic.

Telepatia
Să aveţi simţuri telepatice nu este de domeniul SF-ului. De câte ori nu v-aţi dat seama că bebeluşul dumneavoastră are scutecul plin, fără ca măcar să-l verificaţi? De câte ori nu v-aţi dat seama că îi este rău la câteva minute după ce l-aţi lăsat la creşă sau cu bona? Ei bine, telepatia funcţionează mai bine ca niciodată după ce aţi devenit mamă.

Schimbarea formelor
Cunoaşteţi foarte bine proprietăţile supereroilor din filme care îşi schimbă formele în aşa fel încât noua structură să le priască într-o acţiune. Uitaţi-vă la fotografiile din timpul sarcinii şi veţi vedea tot felul de transformări şi schimbări ale formelor dumneavoastră, toate pentru a pregăti una dintre cea mai nobile acţiuni a umanităţii: naşterea unui copil.

Energie de superstar
Oricât de obosită v-aţi simţi, tot mai aveţi putere pentru a face şi altceva, mai ales dacă are legătură cu copilul dumneavoastră. Gândiţi-vă la toate lucrurile pe care le-aţi făcut într-o singură zi. Mai trebuie să spunem şi altceva pentru a vă convinge că aveţi această superputere?

Ţipătul sonic
Dacă această superputere nu vi s-a activat până la vârsta de 18 luni a copilului, nu vă faceţi griji, o veţi avea!

Supersistem de urmărire
Sunteţi cu copilul la joacă şi alţi 30 de copii se agită dintr-un loc în altul. Dar dumneavoastră ştiţi exact unde este copilul dumneavoastră. Supersistemul de urmărire funcţionează cu precizie maximă. Indiferent de cât de mulţi micuţi sunt în jurul copilului dumneavoastră, sunteţi cu ochii pe el şi îl detectaţi într-o clipă.

Călătoria în timp
Din păcate, nu se petrece decât înainte. Aţi observat cât de repede trece timpul de când aveţi copil. Parcă totul este pe repede înainte. Parcă ieri aţi născut şi acum copilul are şase ani…
Multitasking
După ce vine copilul pe lume, căpătaţi această abilitate de a face mai multe treburi deodată. Unele mame pot să hrănească bebeluşul, să trimită e-mail-uri, să răspundă la telefon, toate în acelaşi timp.

Empatia
Ştiţi exact ce simte copilul dumneavoastră şi îi citiţi imediat pe faţă durerile. Ştiţi cum se simte când îi dau dinţii, ştiţi că e constipat după mimica feţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS