21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Se preconizează călătorii importante, care le pot schimba viaţa, chiar dacă la început acest lucru nu pare posibil. Va trebui ca Berbecii să-şi adune toată energia şi să gândească foarte pozitiv, ceea ce, sub aspect astrologic, îi şi caracterizează. Situaţia financiară nu va fi strălucită, dar nici nu vor avea necazuri legate de bani. Dragostea e încă un subiect controversat.

Taur
Taurii vor fi cam iritabili şi puşi pe ceartă. La baza acestui comportament destul de copilăresc poate sta o dezamăgire sentimentală pe care nici ei nu o vor recunoaşte ca atare. Ar fi bine să stea şi să analizeze situaţia, pentru că ieşirile lor nervoase nu vor fi suportate multă vreme de cei din jur. Înainte de a face o schimbare importantă în orice domeniu al vieţii, e recomandat să stea şi să se uite bine înapoi, să fie siguri că nu au lăsat în urmă întrebări fără răspuns.  

Gemeni
Gemenii discută din nou despre bani. Nu ca scop, nu e vorba de vreo sumă anume pe care şi-o propun ca ţintă, ci ca mijloc de a rezolva nişte probleme de altă natură: poate au greşit cuiva şi simt nevoia să repare acest lucru printr-o cheltuială mai însemnată, poate vor avea de plătit daune sau poate vor dori să ofere un cadou deosebit unei persoane apropiate.  

Rac
Racii au noroc de o săptămână total nepotrivită gusturilor şi temperamentului lor: vor cunoaşte multă lume, vor ieşi des, se vor distra, vor face chiar mici nebunii inofensive. Această ieşire din normal le va prinde foarte bine, mai ales celor care muncesc mult. Banii nu-i vor stresa şi nici nu vor avea chef să se gândească la lucruri serioase. În dragoste, sunt destul de derutaţi şi tentaţi să se arunce cu capul înainte.  

Leu
Nişte nelămuriri sentimentale îi vor obseda pe Lei în zilele următoare: se vor simţi nesiguri pe ei, vor cere în mod repetat partenerilor dovezi ale iubirii pe care le-o poartă, nu se vor mai îngriji şi vor fi destul de deprimaţi. Acest lucru nu este necesar, o simplă discuţie deschisă ar putea să le dea răspunsurile pe care le căutau. E bine să discute şi cu prietenii apropiaţi, pentru a primi şi nişte păreri mai obiective.  

Fecioară
Săptămâna Fecioarelor va fi caracterizată de confuzie totală. Li se vor oferi tot felul de ocazii, vor primi tot felul de propuneri tentante, care nu ascund, de fapt, decât un lung şir de probleme. Să-şi aducă mereu aminte că nimic serios nu se câştigă peste noapte şi că există puţini oameni cu adevărat dezinteresaţi. Vor primi nişte veşti bune legate de bani: aceştia vor veni în urma restituirii unor datorii.    

Balanţă
Pentru Balanţe, se întrevăd călătorii scurte, dar importante. Pe drum, există riscul unor probleme legate de pierderea unor acte sau de întârzieri. Starea lor sufletească va fi una pozitivă, deşi punctată de uşoare emoţii. Banii vor fi suficienţi pentru planurile lor, dacă vor şti să-i gestioneze corect. Dragostea se arată mai mult sub forma unor tachinări, a unor jocuri psihologice, chiar şi în cazul celor cuplaţi.

Scorpion
O mică dezamăgire legată de bani va umbri începutul acestei săptămâni, dar Scorpionii sunt, prin excelenţă, nişte luptători, aşa că vor depăşi repede momentul. Vor avea nişte frământări şi neclarităţi legate de statutul lor profesional: e important să discute din timp cu cei cu care lucrează, pentru a lămuri situaţia. Dragostea se va face simţită sub forma unei întâlniri neaşteptate, dar li se recomandă prudenţă.  

Săgetător
Săgetătorii vor avea mai mult chef să se ocupe de ei: poate că vor merge la sală, la cumpărături sau vor face curăţenie generală în casă. Acest lucru le va face foarte bine din punct de vedere psihic, îi va remonta şi îi va ajuta să fie mai calmi şi mai binedispuşi. Dragostea e însoţită de câteva tulburări, legate de nişte promisiuni neîndeplinite. Nimic ireparabil, atâta timp cât nu se ajunge la reproşuri dure şi acuzaţii.  

Capricorn
Capricornii au în continuare baftă la tot ceea ce înseamnă schimbări însemnate în modul de viaţă: încearcă să-şi pună totul în ordine, începând cu gândurile lor. Deşi se urnesc greu, sunt foarte puternici şi pot dovedi un curaj nebun când e vorba de a o rupe cu trecutul. Partea proastă e că vor fi permanent ţinta unor invidii şi a unor bârfe extrem de răutăcioase, tocmai de unde nu s-ar fi aşteptat.  

Vărsător
Se vor face unele încercări insistente de a zgudui viaţa Vărsătorilor, mai ales în domeniul sentimental. Aceştia trebuie să fie atenţi şi să nu creadă bârfele pe care le aud, chiar dacă vin de la persoane care aparent nu ar avea nici un interes. Se preconizează un conflict la locul de muncă, cu o persoană de sex feminin. În relaţiile amoroase, sunt mai înclinaţi spre profunzime şi sunt dispuşi să consolideze ceva serios.

Peşti
Este foarte important ca Peştii să-şi păstreze calmul în această săptămână, deoarece vor fi confruntaţi cu tot felul de situaţii neplăcute, mai ales în viaţa profesională: este posibil să li se aducă acuzaţii nefondate, să primească reproşuri, critici şi chiar să fie jigniţi. Partea bună este că vor ieşi cu capul sus din aceste confruntări, dar, în sinea lor, se vor simţi răniţi şi se vor gândi chiar la o schimbare radicală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS