14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din anturaj, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. N-ar fi exclus ca partenerul de suflet să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă va da posibilitatea de a vă consolida relaţia cu fiinţa iubită. Astăzi este una din zilele dumneavoastră norocoase. Puteţi face progrese în relaţiile de afaceri..

Taur
Vi se pare că nu vă sunt recunoscute meritele, ceea ce vă nelinişteşte profund. Dialogul cu superiorii ierarhici mai mult vă va irita. Aţi putea avea un mic succes, ceea ce vă va face să vedeţi lucrurile altfel. Pentru petrecerea timpului liber ar fi bine să daţi curs iniţiativelor partenerului de suflet. Este o zi potrivită şi pentru o eventuală împăcare cu un coleg sau prieten. Încercaţi să ieşiţi un pic din rutină şi înveseliţi-vă.

Gemeni
Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru nimic. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt o mulţime de făcut, dar cum munciţi cu plăcere efortul nu vă va obosi. Este posibil să rămâneţi peste program la serviciu sau să apelaţi la cineva apropiat pentru a discuta lucrările pe care trebuie să le finalizaţi. Relaţia cu fiinţa iubită vă va interesa în mod special.
 
Rac
Cineva din anturajul de la serviciu vă va face o propunere de petrecere a timpului liber. N-ar fi exclus, însă, nici ca o lucrare de la serviciu să vă oblige să rămâneţi peste program. Dar cum atmosfera va fi plăcută, acest lucru nu vă va deranja. Colaborările iniţiate v-ar putea aduce o îmbunătăţire a situaţiei financiare într-un interval scurt de timp. Astăzi îi influenţaţi benefic pe cei din jur.  

Leu
Veţi munci mult pe tot parcursul zilei. Nu veţi avea nici măcar un minut de odihnă, dar eforturile vă vor fi răsplătite. Şefii nu se vor arăta prea indulgenţi în ceea ce vă priveşte, dar sprijinul colegilor vă va fi de un real folos. Ar fi bine dacă aţi asculta sfaturile celor apropiaţi, mai ales în ceea ce priveşte stabilirea priorităţilor pentru viitorul apro­piat. Poate că nu vă simţiţi foarte bine astăzi, dar astrele vă favorizează şansele pentru un progres financiar.

Fecioară
Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului de suflet. Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, mare atenţie, căci aţi putea avea o surpriză mai puţin plăcută în ceea ce priveşte aspectele de călătorie. Verificaţi de două ori înainte să vă daţi acordul pentru ceva.     

Balanţă
Va trebui să reveniţi asupra unor lucrări de care aproape aţi şi uitat. Pentru ceea ce va trebui să întreprindeţi în această perioadă este nevoie de perseverenţă. Dacă aveţi de luat decizii, încercaţi să priviţi situaţia în ansamblu şi nu zăboviți prea mult asupra detaliilor. Nu veţi fi în cea mai bună formă, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi mari consumatoare de energie.  Respectaţi-vă principiile.

Scorpion
Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomină activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihnă. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile din grup. Aveţi încredere în instinctele dumneavoastră.

Săgetător
Veţi avea multe de făcut mai ales pe acasă. Este posibil să se producă o stricăciune în apartament. Discuţiile în contradictoriu cu rudele nu vor face decât să vă accentueze starea de iritare ce vă caracterizează în ultimele zile. Spre seară veţi avea ocazia să participaţi la o activitate socială, ceea ce vă va ajuta să vă relaxaţi şi să priviţi cu mai multă încredere spre viitor.   

Capricorn
Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară. Nici starea fizică nu vă va dezamăgi, cel puţin în această perioadă. Totuşi, suprasolicitarea poate genera probleme de sănătate, pe fond nervos. Încercaţi să vă treceţi în program şi o activitate care să vă relaxeze. Vă simţiţi foarte bine în pielea dumneavoastră. Lumea este atrasă de dumneavoastră şi creativitatea e la capacitate maximă.

Vărsător
Nu sunteţi în forma cea mai bună, iar activităţile de la serviciu vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin mulţumitor. Comunicarea cu şefii nu vă mulţumește. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu ar fi exclus să vă păcălească cineva. Veţi primi veşti bune de la persoane din străinătate

Peşti
Fiţi alături de partener pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duceţi lipsă de energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi într-un scop concret. Excesele alimentare nu vă vor face decât rău. Verificaţi-vă cu conştiinciozitate actele şi, în general, documentele oficiale şi nu vă puneţi semnătura pe nimic ce nu aţi apucat să studiaţi cu atenţie. E o zi bună ca să vă puneţi planurile în aplicare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS