10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Implicarea în activităţi intelectuale vă va permite să vă remarcaţi. La slujbă reuşiţi să fiţi eficient, ceea ce v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi ceva mai agitată şi nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Orice risc asumat vă poate aduce neplăceri serioase. Traversaţi o perioadă în care sunt favorizate finalizările unor lucrări începute de mai mult timp.

Taur
Alături de partenerul de suflet aţi putea pune la punct planuri pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare. Oricum, chiar dacă nu este prea romantic, de discuţii pe teme pecuniare nu veţi scăpa în această zi. Ar fi bine să vă dedicaţi cât mai mult din timpul liber fiinţei iubite. Oricum, şansa de a petrece clipe plăcute în compania acesteia nu va lipsi. În ceea ce priveşte sănătatea, aceasta nu este punctul dumneavoastră forte.

Gemeni
Nu vă apucaţi de mai multe treburi o dată, căci nu veţi reuşi să finalizaţi mai nimic. N-ar fi rău să apelaţi şi la sprijinul familiei. Sentimentele vă sunt foarte profunde, dar sunteţi cam impulsiv şi din acest motiv aţi putea avea neînţelegeri cu fiinţa iubită. Pe de altă parte, sentimentele dumneavoastră sunt confuze, aşa că nu este indicat să faceţi schimbări în această direcţie.     
 
Rac
Veţi avea unele controverse cu persoana iubită, fără, însă, ca acestea să vă deterioreze relaţia. Suspiciunile se vor demonstra în scurt timp neîntemeiate, aşa că ar fi bine să vi le cenzuraţi. Ar fi de dorit să aveţi un regim alimentar echilibrat căci aţi putea avea probleme de sănătate. În cazul în care partenerul de suflet doreşte să plece într-o călătorie, nu vă opuneţi. Veți avea parte de multă alergătură.

Leu
Încă de la primele ore ale dimineţii veţi fi cam nemulţumit, fără un motiv anume. Aţi dori să lămuriţi unele neînţelegeri mai vechi, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Calităţile dumneavoastră vor ieşi în evidenţă într-un cerc mai larg de cunoştinţe, ceea ce v-ar putea aduce noi simpatii. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor. Superficialitatea v-ar putea încurca planurile de viitor.

Fecioară
Interesul pentru chestiunile sentimentale este peste nivelul obişnuit, entuziasmul sentimental va atinge limita superioară. Relaţia cu o persoană de sex opus de la serviciu ar putea căpăta noi dimensiuni. Nu este momentul pentru a lua decizii în chestiunile mai deosebite. Dacă doriţi să plecaţi la drum, verificaţi-vă cu atenţie mijlocul de transport. O cerere mai veche v-ar putea fi aprobată.     

Balanţă
De muncă multă nu veţi scăpa nici în această perioadă. Este posibil să apară situaţii noi, cu care nu vă veţi descurca prea uşor, dar cum nimic nu se dovedeşte a fi urgent, nu aveţi de ce să intraţi în panică. Inspiraţia v-ar putea ajuta mult în acest domeniu. Energia fizică este la limita superioară şi ar fi bine să v-o canalizaţi spre activităţi practice, care vă vor aduce satisfacţii.

Scorpion
Unele nemulţumiri mai vechi se vor rezolva, ceea ce vă va face să fiţi mai relaxat, mai înţelegător. Sunteţi ceva mai romantic, mai implicat în relaţia de dragoste, ceea ce vă poate ajuta să vă bucuraţi de aprecierea partenerului. N-ar fi exclus ca acesta să aibă un câştig bănesc oarecum neaşteptat, căruia îi veţi găsi cu rapiditate o întrebuinţare. Aveţi nevoie de toată atenţia în cazul în care doriţi să faceţi o investiţie.

Săgetător
Starea de nelinişte, de agitaţie ce v-a caracterizat o bună bucată de vreme tinde să se accentueze. Nu reuşiţi să vă canalizaţi energia spre scopuri concrete, ceea ce vă face să obosiţi mai repede decât în mod obişnuit. Activităţile sociale vă vor face mai optimist, mai ales că vă vor da posibilitatea să obţineţi un sprijin neaşteptat pentru unul din proiectele mai vechi.  

Capricorn
Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice în această perioadă. Veţi fi, însă, ceva mai subiectiv, aşa că ar fi bine să nu luaţi decizii fără o matură chibzuinţă în această direcţie. Călătoriile vă vor avantaja din punct de vedere sentimental, şi nu numai. Partenerul de suflet îşi doreşte mai multă înţelegere. Timpul liber petrecut în compania acestuia vă va ajuta să vedeţi lucrurile şi din punctul lui de vedere. Nu vă lăsaţi frământat de chestiuni care sunt de domeniul trecutului.      

Vărsător
Din punct de vedere sentimental aveţi toate motivele să fiţi mulţumit. Farmecul de care dispuneţi vă va permite să faceţi o excelentă impresie persoanelor de sex opus. N-ar fi exclus ca partenerul să aibă o realizare de care vă veţi bucura împreună. În ceea ce priveşte cheltuielile pe care le aveţi în plan, acestea vor declanşa dezbateri aprinse în familie.

Peşti
Va trebui să luaţi o decizie, care vă va obliga la o analiză amănunţită a tuturor aspectelor pe care le implică. Neatenţia şi superficialitatea vă pot costa mult în viitorul apropiat. Ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi ce vizează o reuşită imediată şi, mai ales, să daţi dovadă de prudenţă. Activităţile intelectuale vă vor ajuta să vă puneţi în valoare calităţile mentale. Aveţi tendinţa să exageraţi, dar, după cum vi s-a mai spus, calea de mijloc este cea mai bună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS