5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Veţi reuşi să vă implicaţi şi să rezolvaţi tot felul de activităţi dificile. Este adevărat că s-ar putea să fiţi obligat să rămâneţi peste program la serviciu, dar rezultatele vor demonstra că efortul a meritat. Vi se vor face propuneri avantajoase şi nu va trebui decât să alegeţi. Dialogul cu rudele nu va evolua aşa cum vă doriţi, aşa că nu este cazul să încercaţi să le convingeţi de valabilitatea opiniilor dumneavoastră.
 
Taur
Veţi face eforturi destul de mari, dar activităţile în care sunteţi implicat vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile şi totul va funcţiona excelent. Relaţia cu prietenii va fi bună şi veţi primi sprijinul lor ori de câte ori veţi avea nevoie. Orice încercare de a face mici schimbări în aranjarea interiorului locuinţei va fi o reuşită. Nu este însă cazul să vă grăbiţi. La serviciu, totul merge bine. E posibil, spre seară, să primiţi un telefon important.

Gemeni
Acasă veţi avea parte de zile agitate. Este posibil să fie nevoie de o reparaţie, ceea ce vă va pune răbdarea la grea încercare. Se poate spune că ceea ce veţi întreprinde astăzi va avea rezultate mulţumitoare. Colaborările în care sunteţi implicat se vor dovedi de succes. N-ar fi exclus să demaraţi o lucrare de mai mare anvergură. Cunoştinţele de pe alte meleaguri vă vor contacta.    
 
Rac
Starea generală este bună, ceea ce vă va da ocazia să vă puneţi în practică proiectele pentru timpul liber. Sportul, activităţile în aer liber vă vor ajuta să vă simţiţi şi mai în formă. Sistemul nervos este ceva mai sensibil, aşa că evitaţi activităţile care v-ar putea stresa. N-ar fi exclus să faceţi unele drumuri pentru rezolvarea chestiunilor profesionale. La serviciu este bine să evitaţi posibilele dispute şi să nu vă asumaţi mari responsabilităţi.

Leu
Autoritatea dumneavoastră vă poate lărgi sfera de acţiune. Este foarte posibil ca în anturajul apropiat să treziţi simpatia persoanelor de sex opus. Înclinaţia spre joc şi aventură nu vă caracterizează în general, dar în această perioadă vă ajută să vă relaxaţi. Mare atenţie la modul în care manevraţi banii, căci sunt posibile tot felul de surprize. Astrele influenţează în bine reuşita şi relaţiile din imediata apropiere.

Fecioară
Aveţi tendinţa de a vă enerva prea mult din orice nimic, ceea ce vă poate crea probleme pe fond nervos. Impulsivitatea poate genera probleme atât în relaţia cu cei din jur, cât şi în ceea ce priveşte sănătatea. Implicarea în activităţi practice vă va face bine. În pofida conştiinciozităţii ce vă caracterizează, va trebui să reveniţi asupra unor activităţi pe care nu le-aţi finalizat la timp. Azi aveţi tendința de a cheltui mulţi bani, însă în mod util.    
Balanţă
Veţi avea parte de o zi destul de agitată, în care una dintre cunoştinţe va încerca să vă obstrucţioneze iniţiativele. Dar cum traversaţi o perioadă bună, vă veţi descurca fără probleme. Colaboraţi cât se poate de bine cu cei din jur şi acest lucru vă va permite să finalizaţi o activitate mai dificilă. Nu vă revoltaţi dacă va fi nevoie să plecaţi într-o delegaţie. La serviciu, e posibil să existe mici dispute cu şefii.

Scorpion
În plan social reuşiţi să faceţi ceea ce v-aţi propus, dar vă deranjează faptul că rudele nu par a vă observa meritele. Relaţia cu colaboratorii cam scârţâie şi ar fi cazul să vă implicaţi mai mult în această direcţie. Veţi avea mult de trebăluit prin casă şi nu vă va mai rămâne suficient timp pentru întâlniri romantice. N-ar fi însă exclus ca partenerul să vă facă unele reproşuri. Simţul umorului de care daţi dovadă va atrage simpatia celor din jur.

Săgetător
Vă cam lipseşte elanul, aşa că nu este momentul potrivit pentru a demara o activitate nouă. Veţi munci destul de mult şi vă va deranja faptul că cei din jur nu par a observa eforturile pe care le faceți. Va trebui să daţi dovadă de multă perseverenţă. Folosiţi-vă mai degrabă de intuiţie! Familia şi partenerul de viaţă sunt de acord şi sunteţi foarte mulţumit de achiziţiile făcute. Astăzi nu este o zi favorabilă călătoriilor.

Capricorn
Pe acasă va trebui să vă implicaţi într-o mulţime de activităţi mărunte, care vă vor plictisi, dar nici nu veţi avea de ales. Nevoia de o mai mare independenţă poate genera discuţii aprinse cu partenerul de suflet. În schimb, dacă veţi participa alături de partenerul de suflet la o activitate socială, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia. Încercaţi să daţi dovadă de tact în tot ce faceţi.       

Vărsător
Relaţia cu prietenii vă va aduce unele nemulţumiri, dar superiorii ierarhici vă vor aprecia şi susţine iniţiativele. Aţi putea să obţineţi o rezolvare care vă va aduce în centrul atenţiei şefilor sau o aprobare la care speraţi de mai mult timp. Relaţia cu cei din anturajul apropiat vă va aduce unele neplăceri; dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, situaţia va putea fi ţinută sub control.

Peşti
Traversaţi o perioadă favorabilă demarării unor activităţi noi. Soluţiile pe care le veţi găsi se vor bucura de aprecierea celor din jur. Prietenii vă vor aprecia entuziasmul şi vă vor oferi susţinerea de care aveţi nevoie. Relaţiile cu celelalte rude se vor îmbunătăţi. Ar fi de dorit să daţi dovadă de mai multă prudenţă în chestiunile financiare. O zi perfectă pentru consolidarea relaţiei cu persoana iubită sau pentru a vă face noi prieteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS