16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVictoria fără zâmbet

Victoria fără zâmbet

Vedeta britanică Victoria Beckham a dezvăluit motivul pentru care nu zâmbeşte aproape niciodată, informează contactmusic.com. Mai în glumă, mai în serios, fosta Spice Girl a declarat: „Practic, nu ştiu de ce se întâmplă asta. Am zâmbit mult în fotografii. Dar cred că am încetat să surâd când am început să lucrez în fashion. Moda mi-a furat zâmbetul“, a subliniat ea, recunoscând: „Am creat acest personaj. Nu spun că nu sunt eu, dar nici nu pot să spun că sunt cu adevărat eu. Este o armură pe care mi-am construit-o“.
Dincolo de toate acestea, Victoria şi soţul său, David Beckham, şi-ar dori să devină din nou părinţi. Surse susţin că perechea „lucrează“ deja la cel de-al cincilea urmaş şi speră ca acest lucru să se întâmple chiar în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra.
„Atât Victoria, cât şi David sunt foarte patrioţi şi le-ar plăcea să conceapă un copil cât timp se află în Londra, mai ales că a fost şi Jubileul de Diamant al Reginei în acest an. Ceilalţi copii ai lor au fost concepuţi în altă parte şi speră ca ultimul să fie procreat în Marea Britanie”, a declarat un apropiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS