20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Viaţa e o scenă, cam aceasta va fi deviza Berbecilor în săptămâna care urmează. Vor căuta să fie permanent în centrul atenţiei şi se vor lăsa conduşi de primele impulsuri, ceea ce nu este tocmai indicat. Planul sentimental este foarte bine aspectat pentru Berbecii care au deja un partener, pentru cei singuri însă, nu este momentul să ia decizii importante, dar nici să se impacienteze, căci toate au un timp al lor. Financiar vorbind, în această săptămână vor avea numai de câştigat.

Taur
Taurii sunt foarte motivaţi şi dornici să înceapă lucrul la un nou proiect. Deşi, în primă instanţă, nu vor obţine rezultate spectaculoase, pe măsură ce se vor implica mai mult îşi vor da seama că alegerea făcută este cea corectă şi că nu au absolut nici un motiv de îndoială cu privire la reuşita proiectului lor. Taurii vor reuşi să aducă echilibrul în relaţie.

Gemeni
Gemenii au serioase motive de îngrijorare la serviciu, şefii sunt nemulţumiţi de ei, unii riscă chiar să îşi piardă credibilitatea, aşa că ar fi cazul să revină urgent pe linia de plutire. Se ştie despre Gemeni că sunt cu picioarele pe pământ şi cu capul în nori, în săptămâna care urmează nu vor dezminţi acestă zicală pe nici un plan, în cel sentimental cu atât mai puţin. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu un prieten apropiat.

Rac
Pentru nativii din Rac se prevede o săptămână încărcată la serviciu, deşi va fi destul de pozitivă. În plan financiar nu există momentan motive de îngrijorare, încrederea în forţele proprii şi spiritul de iniţiativă îi stimulează în noile activităţi, iar randamentul va fi maxim. În plan sentimental totul e roz, vor avea parte de mult sprijin din partea persoanei iubite.

Leu
Săptămâna în curs reprezintă pentru Lei o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Comunică bine cu partenerul şi îşi fac planuri de viitor, lucru care îi binedispune şi îi motivează să fie mai interesaţi să îşi rezolve rapid problemele de serviciu. Cu banii stau mai prost, dar nu irecuperabil, ideal ar fi să se abţină de la cheltuielile inutile, iar pentru investiţiile majore să aştepte o perioadă mai fastă.  

Fecioară
Pentru Fecioare urmează câteva zile foarte agitate, în care vor avea nevoie de întreg talentul lor organizatoric pentru a pune la punct un eveniment important în familie, pe care s-au oferit să-l supervizeze, tehnic vorbind. Este posibilă reîntâlnirea cu persoane foarte dragi de departe. Atenţia ar trebui să fie îndreptată mai mult către sănătate, care în ultima perioadă a cam fost neglijată. Excesele de orice fel le sunt dăunătoare.

Balanţă
Se preconizează că săptămâna următoare vor avea multe schimbări de făcut, nu toate plăcute sau favorabile interesului propriu, dar oarecum forţate de împrejurări. Relaţiile cu persoana iubită s-au cam deteriorat şi asta din cauza lipsei de preocupare față de relaţia de cuplu. În plan financiar, atenţia este îndreptată spre câştigurile rapide şi prin mijloace nu tocmai ortodoxe, așa că ar fi bine să revină cu picioarele pe pământ.

Scorpion
Scorpionii sunt angrenaţi în tot felul de proiecte şi de acţiuni în interes personal, care se vor dovedi mai obositoare decât au crezut. Vor fi nevoiţi să facă mai multe drumuri în afara localităţii, posibil chiar şi în afara ţării, pentru a duce la bun sfârşit un plan de afaceri aflat de ceva vreme în stadiul de proiect. Partenerul de viaţă se simte neglijat şi pus pe locul doi.

Săgetător
Nimic nu pare să le mai stea în cale Săgetătorilor în această săptămână. Au o putere de muncă extraordinară şi sunt foarte motivaţi financiar. Unii dintre ei vor dori să plece în concediu, însă perioada ar trebui puţin amânată, existând riscul unor accidentări uşoare. În dragoste există oarece divergenţe de opinie, care însă nu le vor afecta relaţia într-un mod vizibil. Ceva mai multă grijă privind sănătatea ar fi binevenită.

Capricorn
De regulă acaparaţi de carieră şi de bani, în perioada care urmează, Capricornii se hotărăsc să îşi acorde o mică vacanţă, care, judecând după eforturile depuse în timpul anului, ar merita să fie memorabilă, undeva în afara ţării, într-un loc încărcat de istorie şi de cultură, aşa cum le place Capricornilor dornici de cunoaştere. Este de preferat să nu îşi neglijeze partenerul de viaţă, aşa cum au de multe ori tendinţa.

Vărsător
Pentru Vărsători, săptămâna care urmează este plină de surprize în plan sentimental şi de răsturnări de situaţie. Va fi o săptămână foarte agitată, în care nu se vor putea concentra pe nimic altceva în afară de planul sentimental, care îi copleşeşte, chiar dacă pe unii în sens pozitiv, iar pe ceilalţi în sens mai puţin favorabil. O mare atenţie trebuie acordată şi sănătăţii.

Peşti
Peştii vor avea parte de o săptămână ceva mai relaxată. La serviciu lucrurile stau bine, financiar vorbind au chiar mari şanse la câştiguri neaşteptate. Dacă însă acestea nu apar, nu este nici o problemă, au puşi deoparte suficienţi bani încât să îşi permită un concediu alături de persoana iubită. Ar putea exista ceva discuţii în familie privind o sumă de bani împrumutată, pe care ar fi bine să o restituie repede.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS