5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Veţi fi înconjurat de prieteni cu care veţi discuta despre situaţiile cu care vă confruntaţi la serviciu. Sfaturile lor se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. Veţi primi o invitaţie de la o persoană în care nu aveţi prea multă încredere şi veţi fi tentat s-o refuzaţi. Nu este exclus să aflaţi că o cerere pe care aţi formulat-o mai de mult este ca şi aprobată. Jupiter vă incită să vă exteriorizaţi mai mult. Veţi putea adera la un club sau o asociaţie.

Taur
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, dar reuşiţi să vă descurcaţi cel puţin rezonabil. Vi se va propune o colaborare care vă tentează, dar pe de altă parte nu este cazul să vă asumaţi riscuri mari. Sunteţi într-o perioadă ceva mai agitată şi de aceea ar fi bine să manifestaţi mai multă prudenţă. În familie se vor discuta proiecte de interes comun, la care veţi putea să vă spuneţi punctul de vedere.

Gemeni
Aţi dori să rezolvaţi multe probleme, dar aveţi o stare de nervozitate care nu vă dă pace. Încercaţi să vă relaxaţi, altfel veţi pierde timpul fără să realizaţi ceea ce v-aţi propus. Relaţia cu persoana iubită este mulţumitoare şi o întâlnire cu aceasta v-ar putea remonta. Relaţia cu colaboratorii va fi cam tensionată şi orice vorbă spusă la întâmplare poate face să rămâneţi fără sprijinul lor. Astrele vă susţin interesele financiare.
 
Rac
Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară. Aţi putea pune la punct planurile pentru acţiunile viitoare, dar vă puteţi ocupa şi de chestiunile financiare pe care nu aţi reuşit să le puneţi la punct. Totuşi, dacă aveţi de gând să ieşiţi la cumpărături, încercaţi să nu daţi banii pe tot felul de lucruri inutile. Un telefon de la cineva drag vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi starea de spirit.   

Leu
Veţi primi o propunere interesantă de petrecere a timpului liber şi n-ar fi rău să o acceptaţi. Dialogul cu fiinţa iubită vă va ajuta să fiţi mai optimist în ceea ce priveşte viitorul. Este posibil să primiţi nişte bani, pe care veţi dori să-i investiţi. Deocamdată, ar fi bine să nu luaţi decizii pripite, ci să vă sfătuiţi cu un prieten de încredere şi a cărei judecată şi-a demonstrat până acum calitatea. Aveţi spirit de iniţiativă şi toate şansele să atingeţi succesul.

Fecioară
Este posibil ca o activitate pe care aţi început-o mai demult sa devină urgentă, aşa că va trebui să faceţi unele modificări în programul zilei. Sunteţi deosebit de inspirat, dar şi de împrăştiat în acelaşi timp. Ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi ce necesită o atenţie sporită, căci aţi putea comite greşeli. Cel mai bine v-ar prinde o activitate artistică, ce v-ar relaxa.    

Balanţă
Acasă aţi putea finaliza o activitate mai repede decât v-aţi propus, aşa încât să vă mai rămână timp şi pentru un respiro. Pentru timpul liber, veţi primi o invitaţie căreia nu-i veţi putea rezista, deşi vă va da tot programul peste cap. O mai veche cunoștinţă vă va contacta pentru a vă face o propunere interesantă. Nu este însă cazul să vă grăbiţi cu răspunsul până nu sunteţi lămurit asupra tuturor detaliilor. O nouă întâlnire sentimentală vă va incita să duceţi o viaţă nesănătoasă.

Scorpion
Aveţi de rezolvat o mulţime de chestiuni, dar nu sunteţi într-o formă fizică nemaipomenită. Ar fi de dorit să vă stabiliţi cu atenţie priorităţile, căci nu veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit mai multe activităţi odată. Este timpul să luaţi legătura cu prietenii de pe alte meleaguri. Timpul liber aţi putea să-l dedicaţi prietenilor şi activităţilor recreative şi vă veţi simţi excelent.

Săgetător
Aveţi multe de făcut în această zi. Energia nu vă lipseşte, dar, dacă vă veţi apuca de prea multe, nu veţi reuşi mai nimic. Cel mai bine ar fi să vă stabiliţi clar priorităţile şi să încercaţi să îmbinaţi plăcutul cu utilul. În cazul în care doriţi să luaţi decizii în ceea ce priveşte semnarea unor documente oficiale, este bine să chibzuiți totul cu răbdare. Situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească. Încercaţi  să vă gestionaţi bugetul cu calm.
 
Capricorn
Sunteţi plin de entuziasm, aşa că în timpul liber aţi putea să faceţi ceva sport. Pe de altă parte, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc, deoarece aţi putea avea parte de un mic accident. Vi se poate face o declaraţie de dragoste, care vă va lua pe nepregătite. Propunerile de colaborare se vor dovedi interesante, dar se pot ivi discuţii legate de sumele implicate.

Vărsător
Aveţi de ales între două alternative, ceea ce pentru dumneavoastră este foarte dificil. Un prieten vă va da un sfat, de care aţi putea ţine seama. Veţi face câteva drumuri scurte, cu folos. În ceea ce priveşte banii, nu este cazul să-i aşteptaţi, deocamdată. Dacă doriţi să faceţi o investiţie de mai mari dimensiuni, gândiţi-vă bine dacă veţi putea să vă descurcaţi după aceea cu banii.

Peşti
Vi se va face o propunere de călătorie pe care sunteţi tentat să o acceptaţi, în ciuda faptului că nu va fi un proiect lesne de pus în practică. Până la urmă, se va găsi o soluţie care să mulţumească pe toată lumea. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă favorizează. Sunt şanse mari să vă îmbunătăţiţi relaţia cu fiinţa iubită sau chiar să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţia de cuplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS