10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec
N-ar trebui să vă gândiţi cum să semnaţi cât mai multe contracte, deoarece se pare că veţi avea ceva probleme cu o inspecţie. Ar trebui să fiţi cât mai puternic şi să nu vă plafonaţi. Prezenţa mai multor planete specifice pe cerul natal pune accentul pe relaţiile cu cei din jur. Unele oscilează între mânie şi pasiune. Cu greu reuşiţi să trageţi o linie între viaţa profesională şi cea personală. Totul se întrepătrunde şi nu reuşiţi să separaţi aceste planuri.

Taur
Dacă veţi avea nevoie de un sprijin sufletesc, puteţi apela cu încredere la cel de lângă dumneavoastră. Aveţi grijă la relaţia de cuplu, riscaţi să enervaţi partenerul prin refuzul de a spune exact ce aşteptaţi. Riscaţi să fiţi dezamăgit de persoane care pretind că vă sunt prieteni. Uitaţi de ele şi îndreptaţi-vă atenţia către lucruri utile, fără să vă mai consumaţi nervii pentru astfel de oameni.   

Gemeni
Esti foarte interesat să cumpăraţi un produs electronic, însă nu aveţi bani suficienti. Se poate să aveţi un mare noroc, deoarece veţi reuşi să-l obţineţi fără să-l mai plătiţi. Căutaţi să vă diversificaţi centrele de interes, în loc să vă adânciţi în activităţile de rutină. Cu cât vă lărgiţi orizonturile, cu atât veţi avea mai mare poftă de viaţă. Încercaţi să fiţi mai diplomat. Veţi avea numai de câştigat.  
 
Rac
Este ziua unui prieten şi nu este cazul să vă duceţi cu mâna goală. Aveţi grijă la ce cumpăraţi: tindeţi să daţi mulţi bani pe obiecte cam nefolositoare doar pentru că vi s-au părut dumneavoastră interesante. Dacă nu v-a cucerit nimeni încă, astăzi există mari şanse să vă simţiţi atras într‑un mod irezistibil de cineva pentru care simţiţi o adevărată pasiune. În plus, sentimentele născute sunt înflăcărate.   

Leu
Nu vă obosiţi să îi ascultaţi pe toţi. Riscaţi foarte multe arătând afecţiune tuturor. Aveţi tendinţa de a fi foarte atent la ceilalţi în detrimentul persoanei dumneavoastră şi mai ales a familiei. Dacă trebuie să rezolvaţi o chestiune delicată de familie, ocupaţi-vă de acest lucru. Mai târziu, s-ar putea să nu mai aveţi ideile foarte clar structurate în minte. În dragoste cu greu vă faceţi înţeles de partener.  

Fecioară
Concentrat mai mult pe nevoile personale, veţi vrea să faceţi o pauză în care să vă regăsiţi. Interesul pentru cămin este sporit, aşa că veţi hotărî să vă refaceţi chiar la dumneavoastră acasă. Suportaţi cu greu să fiţi contrazis şi se poate să vă încăpăţânaţi să faceţi lucruri regretabile, din orgoliu. Încercaţi să priviţi lucrurile mai realist. În schimb, vă disciplinaţi uşor pe plan alimentar. Stelele vă promit şanse frumoase în iubire.   

Balanţă
Luna vă dă mari şanse să vă bucuraţi de copii cât e ziua de lungă în acest interval. Nu ştiu dacă cea mai bună idee e să îi adunaţi pe toţi din casă şi să îi puneţi la o tură de curăţenie generală, dar, cu siguranţă, aţi putea să îmbinaţi utilul cu plăcutul făcând vizite la bunici. Pe plan sentimental, aveţi nevoie de stabilitate şi seriozitate. Sunteţi senzual şi plin de farmec. Cei singuri au şanse să dea peste acea pasăre rară pe care o caută.

Scorpion
Fie o boală mai veche vă dă bătăi de cap, fie pur şi simplu nu ştiţi cum să reacţionaţi la agitaţia din jur. Ideea este că nu vă simţiţi chiar bine în pielea dumneavoastră, iar acest lucru vă încurcă şi programul de la serviciu, dar beneficiaţi de protecţia lui Neptun şi Jupiter, care vă aduc şanse frumoase la locul de muncă. Uranus vă conferă idei originale, iar Saturn vă permite să vă organizaţi rapid şi eficient.     

Săgetător
Sunteţi pierdut cu totul în lumea iubirii. Se pare că nu puteţi să demaraţi lucrări importante, deoarece vă gândiţi permanent la persoana iubită. În dragoste simţiţi nevoia de libertate şi deveniţi mai autoritar decât de obicei. Această atitudine poate compromite viaţa de cuplu. Încercaţi să negociaţi cu partenerul de viaţă, în loc să-i impuneţi propria dumneavoastră voinţă. Cei singuri se lansează în tot felul de aventuri, cu riscul de a fi deceptionaţi.
 
Capricorn
Aveţi de gând să vă schimbaţi slujba? În perioada aceasta este cazul să vă gândiţi serios dacă vreţi să vă implicaţi într-o nouă slujbă pentru că puteţi să fiţi mai realist ca oricând, iar cei dragi vă susţin. Partenerul de viaţă are tot interesul să răspundă exigentelor impuse de dumneavoastră sau altfel va trebui să suporte consecinţele. Trebuie să fiţi atent să nu depăşiţi nişte limite.         

Vărsător
Se pare că întâlnirile cu prietenii sau alte petreceri ar trebui lăsate la o parte, deoarece aveţi foarte mult de muncă. Tonusul de invidiat vă ajută să vă ocupaţi de proiecte noi şi ambiţioase. Oricare ar fi domeniul, este bine să analizaţi trecutul, înainte de a trece la acţiune. Evitaţi improvizaţia şi fiţi reticent când vi se cere să luaţi partea cuiva, într-un conflict profesional.

Peşti
Este o perioadă foarte buna să vă căutaţi un partener, măcar pentru un anumit eveniment. Aveţi grijă că prima impresie este mai mult decât importantă. La locul de muncă sunteţi foarte inventiv. Vă trec prin minte tot soiul de idei şi aveţi ocazii bune de a le pune în practică. Dacă vă deranjează vreun coleg, este bine să aveţi măsură în gesturi. Atenţie la alimentaţie, alegeţi alimentele bogate în proteine şi renunţaţi la grăsimi şi alcool.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS