23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎn căutarea poşetei perfecte

În căutarea poşetei perfecte

Poşetele ultimul răcnet din vitrine ne iau ochii, însă, dacă nu vă permiteţi să vă cumpăraţi genţi pe care să le purtaţi doar un sezon, fiţi isteaţă şi achiziționați una pe care s-o puteţi purta fără probleme mai multe sezoane. Cum să alegeţi o poşetă clasică, dar frumoasă? Site-ul sfatulparintilor.ro vă oferă câteva ponturi.
În primul rând, luaţi în calcul proporţiile. Dacă sunteţi micuţă, luaţi-vă gândul de la genţile uriaşe. De asemenea, dacă sunteţi înaltă şi aveţi forme generoase, un plic finuţ nu vă va avantaja ca imagine generală. Deci, alegeţi o geantă care să meargă cu forma şi înălţimea dumneavoastră, fără să vă acopere sau să se piardă în ansamblu.
În al doilea rând, studiaţi cu atenţie forma. O poşetă pe care s-o îndrăgiţi ani la rând trebuie să vă complimenteze formele. Deci, când porniţi la cumpărături, ţineţi minte: cu cât formele dumneavoastră sunt mai rotunde, cu atât mai geometrică trebuie să fie poșeta. Linii definite, unghiuri, structură geometrică bine definită – astea sunt de preferat la o poșetă care să complimenteze curbele corpului dumneavoastră.
 De asemenea, verificaţi cu atenţie cusăturile şi aveţi grijă ca acestea să  fie drepte, solide, neîntrerupte şi să nu atârne aţe din ele. Ar fi bine să testaţi geanta înainte de a o cumpăra. Nu în ultimul rând, evitaţi pe cât posibil  zorzoanele. Chiar dacă ornamentele arată grozav acum, la anul s-ar putea să fie demodate.
sfatulparintilor.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS